NK Široki Brijeg nabavio personalizirani autobus

Nogometni klub Široki Brijeg može se osloniti na još jednu novu i vrijednu imovinu – službeni autobus marke Mercedes-Benz Integro kapaciteta 65+1 koji će biti u službi igrača i trenera iz škole nogometa NK Široki Brijeg.

Novo ”plavo-bijelo pojačanje” za nastavak sezone je 14 metara dugo troosovinsko niskopodno vozilo s dvoja vrata. Autobus je prilagođen u boje širokobriješkog sportskog ponosa. Posebno upečatljiv je natpis na bočnim stranama – Igraj, igraj, Široki, do pobjede nove! uz istaknuti grb NK Široki Brijeg na sredini autobusa!

Na stražnjoj strani autobusa nalaze se osnovni podatci o službenim komunikacijskim kanalima NK Široki Brijeg uz imena sponzora, donatora i prijatelja koji su omogućili nabavu vozila.

Službeni klupski autobus je moderno opremljen i klimatiziran kako bi naši mladi igrači i njihovi treneri na svojim putovanjima imali najbolje moguće uvjete i komfor.

Personalizirani klupski autobus već od danas mlade igrače Širokog Brijega odvozi i dovozi s treninga. Želimo mu puno sreće i uspješno prijeđenih kilometara i prevezenih talenata koji će u skoroj budućnosti pojačati seniorsku momčad Plavo-bijelih, objavio je NK Široki Brijeg.

Široki odlučio gdje će igrati do završetka radova na Pecari

(www.jabuka.tv)

38 komentara

   • za Borak:
    Slušaj balijetino! Pokušavaš se u komentaru predstaviti kao Škutor, ali ne da ti se. Nisi ti nikakav “Borak”, Ti si s Opina ili iz Ulice zločinca Josipa Broza Tita. Pokušavaš pisati ikakavicom, a onda napišeš “operisa”. Takvu riječ nitko u zapadnoj Hercegovini ne koristi. Koristi riječ “operirao”. Više se ne javljaj, zaudaraš na loj.

 • Uz fenomenalan kamp na blatu jos i autobus za potrebe kampa i omaldinakog pogona,,extra,
  Nek se pohvali neki klub u BiH da ima nesto ovako slicno …

 • Ja uvik pomislim da je ovi u 16:03 dobio neku vetreinarsku inekciju i da je legao.Vidis on jos lupa po daskama iz tora.Kad legne nestat ce bolesti na portalu.

 • Stati imas protivno konemtara u 15:24 ogubanagubetino.Tisibolesnik iubrzo cesse ukinut sugogubava.Znasdasi naj vecibolesnik naportalu.Totije kazalo davno S.V.

 • Ti sto pitas za klozet.Nepotrebno pitanje.Mora imati ovakav autobus klozet.Ima klozet i ima cak i vodokotlic.Valja ovo da nemora stavat nasred puta ako se nekome mokri ili ako ce neko ono nesto drugo pa ajd bizi u sumu i autobus ga cekat pola sata.Valja valja.Idemo na pobjedu protiv zelje.

 • Top, svaka čast fino je ovo vidjeti na cesti . Samo imali smo autobus i prije 20 godina i Cviju za volanom. Prva ekipa, mlađe kategorije i Škripari mislim u 2000 godinama da nema osobe iz Šitokog da se nije vozila sa njim.

 • U Europu bi trebali Zrinjski Velez i Siroki kroz kup.Sarajevo bi trebalo odustati i slagati ekipu za iducu sezonu.Borca ne zelim ni spomenuti.To nije klub za kvalifikacije Lp vec klub za sredinu tabele bh lige.U Europu ce ici i zato nam liga ne valja.Sarajevo i Velez imaju duplo jacu ekipu.O Zrinjskom da ne govorim.Za napredak lige Sirokog treba ugurati u Europu.Svim klubovima je u interesu stabilan Siroki.Ako bobox ne moze podnit moje komentare neka ne cita i zabavi se o sebi.Za svaku uvredu bit ce ti napisano gore jer nema sta nisi pisao i kako nisi vrjedjao.Nije nitko isprdak kao sto pises u komentaru 16:03.Zabavi se o sebi jer ocito da imas hendikep problema.

  • Ne znam bas to sto pricas o ekipama, borac ima dobru ekipu uz bok zrinjskom a sto se tice igre borac igra najbolji nogomet u premier ligi..pogledaj koju tekmu pa onda komentiraj

   • za “Anonimno 6,51″:
    Je, je, ima Borac dobru ekipu”: Gigovič, Petrović, Marić, Njegomirović, Kazlagić, Mulahasanović, Musić, Todić, Halkić, Sivac, Peljto, Topuzović, Kesić, Topalović itd. Sve “reprezentativci”. Borac ih uredno i redovito plaća, kontrolore suđenja također: Evo nekih “podobnih” Borcu: Željko Marić, Prdrag Stankić, Dalibor Drašković, Vedran Zovko, Danko Ćavar, Rade Vukasović itd. I ovi su “reprezentativci”, a ima ih još.

 • Heej,opet ti o Strucnom!?Strucni zna,a pravopapis-+ Tema je fudbal,a nije specijalna ustanova.Da je specijalna ustanova ee onda bi ti nesto znao.Fudbal je ovde tema,a nije pravopapis

 • Umjesto pisanja u 7:26,pravac ambulanta pa kbc mostar..Koje pisanje,koji bolesnik(($#)).Da Bog Sacuva.Trunes li trunes,propadas,padas li padas,nestajes li nestajes.Krizam ovi komentar.Ceka te tvoj partner krevetovic.Kcknbk…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.