Uvjeti korištenja

AUTORSKA PRAVA

Jabuka.tv polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale i baze podataka). Osim autorskog sadržaja portala, na portalu Jabuka.tv se objavljuju i agencijske vijesti, vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava ili navođenja izvora, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

SADRŽAJ I USLUGE

Jabuka.tv zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj, na portalu Jabuka.tv se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Jabuka.tv se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van Jabuka.tv portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Jabuka.tv ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

PRIVATNOST KORISNIKA

Jabuka.tv poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Jabuka.tv neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Jabuka.tv može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke Jabuka.tv koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Jabuka.tv se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Jabuka.tv portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Portal Jabuka.tv koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

DOTMETRICS

U svrhu istraživanja posjećenosti internetskih medija Fistnet d.o.o. (DotMetrics) u suradnji s Ipsos d.o.o. prikuplja podatke o posjećenosti web stranica.

Više o politikama privatnosti koje DotMetrics koristi u svom radu možete vidjeti na sljedećoj poveznici: http://script.dotmetrics.net/privacy/policy_hr.pdf

PRAVILA PONAŠANJA

Korisnicima portala Jabuka.tv strogo je zabranjeno: – objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički. – objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima – lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe – svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme – prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika Jabuka.tv nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji i čitatelji. Ukoliko postoji opravdani razlog da se neki komentari ili tekstovi uklone potrebno je obavijestiti administratora. Jabuka.tv će nastojati po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Također, Jabuka.tv može u bilo kojem trenutku bez prethodnih najava i upozorenja ukloniti komentar ili više njih.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Portal www.jabuka.tv zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.