Vikend uz TV: Moćan filmski program ovog vikenda

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Ti loviš! – 23:35h NOVA TV

Jednom godišnje, petero prijatelja koji se vole natjecati, provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice – igru koja igraju od prvog razreda škole – i pri tom riskaraju posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze…i spreman je.

Kako ubiti Gunthera – 22:55h HRT1

Dugometražni debi Tarana Killama akcijska je komedija u kojoj pratimo grupu mladih, ekscentričnih i nesposobnih ubojica tijekom lova na legendarnog Gunthera – najslavnijeg profesionalnog ubojicu na svijetu.

Razmetna desetljeća – 22:45h HRT3

Mladi kipar Charles Van Horn budi se krvavih ruku te angažira profesora filozofije Paula Regisa da istraži što se dogodilo. Njih dvojica stižu u vilu u Alsaceu u kojoj se Van Hornov očuh milijarder igra Boga. U kući kao da je vrijeme stalo: sve je kako je bilo 1925. godine, od odjeće ukućana do njegove mlade supruge Helene. Deset Božjih zapovijedi, požuda i ucjena… Sve se to isprepleće u događajima koji će uslijediti.

Subota

Film

Transporter 2 – 20:15h RTL

Frank Martin (Jason Statham) je najbolji u svom poslu. Bivši komandos iz specijalnih postrojbi postaje plaćenik – “transporter” koji prevozi dobra, ljude ili što god drugo. Ukratko, on prevozi… Bez postavljanja pitanja.

Lanac osvete – 22:22h HRT1

Nicolas Cage je Will Gerard, muškarac koji, želeći se osvetiti kriminalcima koji su silovali njegovu suprugu, angažira skupinu tajanstvenih osvetnika. No, Will uskoro shvati da je postao dio prljave igre.

Putovanje kroz sjećanja – 20:15h NOVA TV

Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni istražitelj uma, putuje mračno privlačnim svijetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim sjećanjima.

Nedjelja

Film

Mafijaši starog kova – 21:15h HRT1

Oskarovci Al Pacino, Alan Arkin i Christopher Walken tri su stara i iskusna kriminalca u crnoj komediji redatelja Fishera Stevensa nastaloj prema scenariju debitanta Noaha Haidlea.

Šest dana, sedam noći – 22:00h RTL

Romantična akcijska komedija, s izvrsnim glumcima Harrisonom Fordom i Anne Heche. Film koji ni na trenutak nije dosadan.

Nedjelja

Film

Cry Macho – 23:00h NOVA TV

Clint Eastwood glumi Mikea Miloa, nekadašnju zvijezda rodea i isluženog uzgajivača konja koji 1979. preuzima posao dovođenja sina svog bivšeg šefa iz Meksika. Prisiljeni krenuti zaobilaznim putovima iz Meksika prema Teksasu, neobični par suočava se s neočekivano izazovnim putovanjem, tijekom kojeg od svijeta umorni konjanik pronalazi neočekivane veze i vlastiti osjećaj iskupljenja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.