Mostarski sajam: ŽZH na kreativan način predstavila prepoznatljiv turistički sadržaj

Među mnogobrojnim izlagačima na ovogodišnjem Mostarskom sajmu svoj štand u Paviljonu 1 ima i Županija Zapadnohercegovačka.

Štand su uz brojne posjetitelje i dužnosnike posjetili predsjednik Vlade ŽZH Predrag Čović, resorni ministri i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

Naglasak je i ove godine, na jako kreativan i zanimljiv način, bio na turističkom potencijalu i prepoznatljivim sadržajima koje nudi ŽZH, a upravo je štand Turističke zajednice Grada Ljubuškog ocijenjen kao jedan od najuspješnijih.

Čitav štand ŽZH je zapravo velika razglednica koja je ujedno i pozadina ispred koje se posjetitelji mogu fotografirati, na LED ekranu se može pogledati film o zapadnoj Hercegovini, a postoji i mogućnost da vas kroz nju putem VR naočala provede Antun Branko Šimić – jedan od najpoznatijih Hercegovaca.

U sklopu Sajma u petak je u organizaciji Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za EU integracije održan i okrugli stol na temu “Herzegovina Cycle Cool Tours”.

Podsjetimo, na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru koji traje do 20. travnja predstavilo se više od 800 izlagača iz 30 zemalja.

Izabrani najuspješniji izlagači Sajma u Mostaru

(www.jabuka.tv)

22 komentara

  • Eh da je sve HDZ ovce i njivu rodbinu u Njemačku spremiti i po zatvorim ,ovdje bi bio raj ,zato je tuga s juga nažalost

  • Simbolika naše županije, odlazak u inozemstvo jer samo članovi HDZ-a i njihova djeca dolaze do posla. Ništa objektivnije nisam vidio kada sama vlast na simboličan način kroz pakovanje kofera to i sama priznaje.

  • Za toga i jeste, za kofera i put pod noge. A dobro van iđe i naslikavanje. Puno, puno bolje od onog sučin bi se tribali bavit.

  • Ovo se oni rugaju nama ,majko moja nasto spadosmo ko nas predstavlja i za koga radimo ,ovo ti je ko nije u HDZ kofer i put pod noge

  • Koliko djece HDZ dužnosnika radi u institucijma općina, gradova, županija, a onda Elektroprivreda, Eronet, Cestama i sl. U Zapadnohercegovačkoj, Hercegovačkoneretvanskoj izravno sa biroa rada se dolazi na važne funkcije. Ovi koferi su zaista naša stvarnost.

  • Ovi komentari su stvarno bezveze, koferi su tu jer ljudi promovisu nas turizam i nista drugo, a ovi zavidni komentari samo pokazuju koliko ste mislili veliku lovu u njemackoj zaradit al vidi se da nema nista od toga i sada dalje trolate.

  • Šta su ovi napravili na polju turizma, koja je naša ponuda, šta ponuditi turistu, koliko se može zadržati dana u Zhž?! Zašto nema zakona o turizmu, da se daju poticaji na kuće (bazen) koje su namjenske samo za rentu?! Gdje je brošura Zhž za turizam. Koliko imamo stranih gostiju tokom godine, koliko noćenja?! Imaju li ti podatci?! Gospodo počmite raditi posao i u suradnji sa ljudima omogućite da nam i počmu dolaziti turisti. Nema sve engleski po ulicama Zhž, ugledajte se na Imotski

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.