Potresna ispovijest Hrvata koji je bio sotonist

Uoči Svih Svetih u splitskoj župi Presvetog Srca Isusova održan je duhovni susret “Holywin – svetost pobjeđuje”, katolički odgovor na obilježavanje Halloweena, odnosno Noći vještica.

Crkva je bila prepuna mladih vjernika koji su s posebnom pažnjom pratili svjedočanstvo bivšeg člana sotonističkog bratstva, Marija Blaževića iz Zagreba. On je otvoreno podijelio svoju životnu priču i kako se preobratio, piše Paula Bosančić za Pixsell.

Ispričao je kako je kao dijete bio ministrant, puno se molio, čak je želio postati svećenik. No, kada je odrastao udaljio se od vjere. Počeo je raditi i, kako sam kaže, mrziti Crkvu.

Ulazak u sotonizam

Prvi kontakt sa Zlim bio je 2001. godine. Čovjek koji je radio sa mnom bio je u sotonističkom bratstvu, priča Mario. Kaže kako ga je taj bivši kolega uveo u sotonizam.

Stigao sam do trećeg stupnja inicijacije, primjerice u sedmom stupnju demon se useli u vas, a deveti stupanj je potpuno posjednuće, uzeo vam je srce, um i dušu. Izbivao sam iz kuće po cijele dane, zanemarivao suprugu i sina. Supruga ipak nije prestala moliti za mene, rekao je.

Dvije godine muke

Blažević kaže da mu je nakon što je izašao iz sotonističkog bratstva trebalo dvije godine da se riješi demona koju mu je sjedio na prsima i gušio ga. Triput je poželio počiniti samoubojstvo, ali njegova supruga nije odustala od njega. Danas je posvećen Bogu i ne propušta molitvu.

Svojim svjedočanstvom želio je ukazati mladima kako je Halloween, koji je sve popularniji u ovom dijelu Europe, zapravo jako opasan.

”Halloween je jako opasan”

Stari Kelti su slavili Halloween. Slavili su boga sunca, ali su slavili i gospodara smrti. Prinosili su žrtvu. Druidi su ubijali djecu, a ako roditelji nisu htjeli dati djecu i njih su ubijali. Ali zašto? Zato što se u noći s 31. listopada na 1. studeni otvaraju portali i može se komunicirati sa zagrobnim životom.

Tada vještice i šamani mogu utjecati na duhovni svijet i to je jako opasno. Zato je vrijeme bdjenje dok ne dođe 1. studeni i Svi Sveti, onda više nema te tame, ispričao je Mario Blažević za Pixsell.

Što obilježavamo na blagdan Svih svetih, a što na Dušni dan?

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.