Supruga pobjednika Supertalenta: Zatrovala sam ga, Sotona je nametnuo laži

Monika Žilavi, supruga Leona Žilavija, koji je 2022. godine odnio pobjedu u hrvatskom “Supertalentu”, je šokirala javnost svojom ispovješću.

Leon je u spomenutom showu nastupio kao iluzionist pod imenom Magic Leon, a Monica je bila njegova asistentica. Ona tvrdi da je preobraćenje počelo kada je s njim krenula na zaručnički tečaj, koji je obavezan prije crkvenog vjenčanja.

U trenutku kada se davala Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, jedna od djevojaka iz prvih redova je ‘izreagirala’. Mi pojma nismo imali što se događa, samo znam da je bilo zastrašujuće, da takav strah nisam osjetila nikada i da je isti taj osjećaj obuzeo sve prisutne i prostor u kojem se nalazimo. Sada je kristalno jasno što se dogodilo, no tada, znajući da imam svoje grijehe koje samo ja znam, znajući da sam duboko u jogi i kojekakvim vođenim meditacijama, vorteksima, pomislila sam da sam ja sljedeća i da je to što je bilo u njoj prešlo na mene.

Nakon tečaja išli smo kod našeg svećenika da mi objasni, da me blagoslovi kako bih se smirila. Odjednom vjerujem u svećenike i njihovu ulogu u vjeri! Do tada sam slušala one loše medije koji žele ocrniti crkvu na sve moguće načine, rekla je za portal Vjera.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Monika (@mrs_moncina)

Nakon toga je uslijedilo razdoblje puno ljubavi, a onda su u dva dana izgubili dvije bliske osobe. To je na Moniku značajno utjecalo. Ispričala je da je imala noćne more, anksioznost i odbojnost prema crkvi. Njihov brak je bio poljuljan.

Nakon nekoliko tjedana, ja postajem skrupulozna i sve što sam pogledala, pomislila, rekla, smatrala sam to grijehom. To je bila nezamisliva duševna bol, gdje okrivljuješ sebe za svako djelo koje jesi i koje vjerojatno nisi ni napravio, ali sve što vidiš je crnilo i više ne znaš razlikovati istinu od laži koju ti je nametnuo Sotona. Toliko je bilo intenzivno da sam zatrovala Leona do neprepoznatljivosti i bili smo na izmaku snaga, naš brak je visio na koncu. Moja duševna bol bila je strašna, nanosila sam si tjelesnu bol, nastavila je u razgovoru za Vjera.hr.

Nakon toga je kroz razgovore sa svećenicima pronašla olakšanje. Također tvrdi kako je na Malu Gospu doživjela konačno oslobođenje i da je su oboje danas ispunjeni sretni i božijom ljubavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Monika (@mrs_moncina)

(www.jabuka.tv | Foto: Instagram)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.