Skender: Na Borac idemo s najboljim mogućim opcijama

Novi okršaj s banjalučkim Borcem, ovaj put u sklopu 29. kola Premijer lige BiH, Široki Brijeg ima u nedjelju na čitlučkim Barama s početkom u 13 sati uz izravan prijenos na Areni Sport.

U najavi utakmice trener Dino Skender kazao je kako među njima nema velikih nepoznanica s obzirom na to da su nedavno dva puta odmjerili snage u polufinalu Kupa BiH.

Znamo se vrlo dobro. Borac je kvalitetna i stabilna momčad. Želimo izvući pouke iz prethodnih utakmica u kojima smo imali vrlo dobrih trenutaka. Moramo biti efikasniji u fazi napada. To nam je nedostajalo kako bi bili konkurentniji i ugrozili vodeću momčad u ligi, kazao je Skender u najavi.

Otkrio je kako u kadru za sutrašnju utakmicu na raspolaganju neće biti ozlijeđenog vratara Tomislava Adolfa Tomića i viroznog veznjaka Tomislava Tomića.

Svi su ostali na dispoziciji za ovu utakmicu. Na Borac idemo s najboljim mogućim opcijama. Svaka je utakmica bitna, a nama su bodovi potrebni. Dat ćemo sve od sebe za pozitivan rezultat, naglasio je Skender.

Pravdu na ovoj utakmici dijelit će Dragan Kesić iz Gradiške.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Sudac kesić,daj Bože ali teško se možemo nadati nečemu zbog sudca isto u Posušju sudi još jedan u nizu od sudaca koji je na platnom spisku Zrinjskog,petljo (Peljto)

  • Jozo,kozo,koza i jarac 🐐 su zakon za tebe munjenog zbunjenog ,ajde tralje ,a šta more trener kontra sotone ma da je Mourinho kada imaš osovinu zla Zrinjski -Borac ili Vice -Beus ili moguli Čovke -Dodik to je zlo a mi kao narod pušling rođo ,a miran do kraja može biti Komšić,jer Draganu je važniji Zrinjski nego Hrvatski narod

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.