Volkswagen entuzijasti preplavili Ljubuški

Ljubuški je u subotu postao poprište jednog od najvećih susreta vlasnika Volkswagen vozila.

Sunčan dan mnogi su iskoristili da posjete šesto po redu okupljanje ljubitelja VW-a koje je organizirao VW Team Ljubuški.

Klub službeno postoji od 2016. godine, a na ideju organiziranja VW Meeta smo došli tako što smo hodali po skupovima dugo godine i odlučili smo zašto i ne bismo mi organizirali nešto u našem lijepom gradu, rekao je za Jabuka.tv jedan od organizatora.

Svake godine je sve veća i veća gužva, a ekipa dolazi čak iz Beograda, Slavonije, Dubrovnika, Splita, Zadra, Šibenika…Popis je dugačak.

Kako su nam kazali, ovakav događaj nije jednostavno organizirati, ali je ipak svake godine sve lakše i lakše jer su se “uhodali.” I stvarno, trebalo je pronaći mjesta za smjestiti sve automobile koji su stizali preko puta Caffe bara Sport. Pomoć su uz Grad Ljubuški osigurali ugostiteljski objekti u ovom gradu, pa su uspjeli pronaći mjesta za sve.

Trenutno smo jedni od najvećih na Balkanu što se tiče VW grupacije, a ovo radimo najviše radi druženja i stvaranja daljnjih veza, zaključili su iz VW Team Ljubuški za Jabuka.tv.

Svim posjetiteljima koji su došli osiguran je i besplatan posjest vodopadu Kravica, a s obzirom na atmosferu i vrhunsku organizaciju, ne sumnjamo kako se neće ponovno vratiti u Ljubuški.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.