Vučić sletio u Mostar povodom uspostavljanja linije s Beogradom

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima u Zračnu luku Mostar čime je obilježeno uspostavljanje izravne zračne linije između Beograda i Mostara.

U obraćanju novinarima srbijanski predsjednik istaknuo je značaj ove linije kako za građane Mostara i Beograda, tj. dvije države, tako i povezanost u ekonomskom smislu.

Zaista sam sretan zbog ovoga, jer mislim da je ova aviolinija od velikog značaja za Mostar i Beograd, odnosno BiH i Srbiju i povezivanje naših naroda, istaknuo je Vučić.

Kazao je i kako je povratna karta Beograd -Mostar, zrakoplovom koji leti 40 minuta i koji ima 108 mjesta te koji će letjeti tri puta tjedno, vrlo pristupačna – 104 eura.

Ova aviolinija će osim praktičnog značaja za građane dodatno povezati poslovne zajednice te će biti više biznis partnera iz Mostara u Beogradu i obrnuto, istaknuo je Vučić, podsjetivši i na Međunarodni sajam gospodarstva koji se održava ovaj tjedan u Mostaru.

Sretan sam što ćemo još jednom nazočiti Sajmu gospodarstva koji se održava u Mostaru, a što je i za nas izuzetan događaj i na tome čestitam organizatorima, dodao je Vučić.

Također je naveo kako će u duhu partnerskih odnosa Srbija nastavit razvijati suradnju s BiH.

Mislim da je od posebnog značaja da počinjemo s malim stvarima, kao što smo počeli s osnivanjem Air Srbije prije desetak godina, a koja je 2023. godine jedina prevezla oko 4,2 milijuna putnika, a ove godine očekuje čak 5 milijuna. Dakle, krenulo se s minimalnim očekivanjima te sam siguran da će i ova linija dovesti do velikoga uspjeha. Hvala na angažmanu i mudrosti, što ste prepoznali koliko je to značajno za Mostar, HNŽ i čitavu BiH kao i za Beograd, odnosno Srbiju, zaključio je srbijanski predsjednik.

Mostar službeno povezan s Beogradom

(Fena)

13 komentara

  • A što drugo očekivati od Jugoslavenčine u službi hdz-a i četničkog potrčka? i ostalih naših sluga i juda koji im se ulizuju u dupe????živjelo bratstvo i jedinstvo naših dhz-ovaca i njihovih četnika!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.