Mostar službeno povezan s Beogradom

Od danas je dostupna zračna linija Mostar – Beograd.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je otvaranje direktne avionske linije Beograd-Mostar veoma značajno i za ljude iz Trebinja i okoline, kao i zapadne Hercegovine.

Avio-linija Beograd-Mostar je naš interes, kao i interes Bosne i Hercegovine. To su naši interesi, to je partnerska zemlja, idemo u partnerstvo. To je dobro za naš narod, karte će biti veoma jeftine i moći će da putovati ljudi iz Nevesinja, Ljubinja, Trebinja. Svi će moći koristiti mostarski aerodrom, rekao je Vučić za RTS.

Poznato koliko je prodano karata za letove na relaciji Mostar – Beograd

Zrakoplovi će na ovoj relaciji letjeti tri puta tjedno – ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, a cijena povratne karte kreće se po cijeni od 104 eura.

Podsjetimo, ugovor između Međunarodne zračne luke Mostar i Air Serbia potpisan je u veljači, a ova avio-linija je obnovljena nakon više od 30 godina.

Upravo će Vučić prvim letom u ponedjeljak stići na mostarski aerodrom gdje će ga dočekati predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto.

Krišto u Mostaru dočekuje Vučića

(www.jabuka.tv)

14 komentara

 • Blago nama , koje postignuće to je bitno ,a ne za nas dogovor sa Eurowingsom koji moramo u Split iz zapadne Evrope pa molit nekog da nas doveze u Hercegovinu . Eeee Mostar, kakvu vlast imaš pa ne vodi brigu za svoj narod ,prije dođemo u Split nego iz Splita u Široki ili Mostar sram vas bilo

 • Kakav napredak za Hrvatski puk. Jugosrbija se budi. Jos prilipili Teslu na zakroplov, kao Cedomir Plenky na Euro. Tesla se okrece u grobu, zbog zloupotrebe. Glavno da je Manolic napokon rikno.

  • Srbija nacrtali Teslu…. ali na ćirilici …..a Hrvstka ga nacrtala na latinici
   ” bratstvo i jedinstvo”
   Nego crtati Titu i davati mu ulica a klar sve narode.

 • Kad ovo sve vidim pitam se zašto se juga raspala kad se danas na svakom polju gleda povezati štoje nekad bilo pod jugom. Kazalište , filmovi , serije ,sport , estrada itd. Žao mi puste žrtve i mladosti koja džabe pade. Opet će na neki naĉin osvanuti nova juga , možda kao 3. Republika. Kako nije moguće povezati njemačke aerodrome sa mostarom ali beograd jeste ?

 • Koja radost …povezani sa Beogradom 😂…ti je najbitnije .Sad o tome pišite nekoliko tjedana i koliko putnika i a ,šta nose sa sobom..Eto mogu sad i naši lopovi do mentora Čolaka po informacije kako dalje ?

 • Inače informacija za ove nepismene što ne vide dalje od svog sela. Iz Beograda možete izravno stići na puno više svjetskih destinacija nego iz Zagreba. Recimo iz Hrvatske ne postoji izravni let za SAD, dok iz Beograda letite izravno za New York.

  • Ma da mi je begrad do mog sela , rađe u Frankfurt , odakle možeš na sve strane svjeta što se mene tiče nek se propunta dosta jada je za naš narod od tud stiglo

  • Inače svi oni bar jednom tjedno (od)lete do centra svoje općine ili eventualno do Mostara, ako im pukne slijepo crijevo, pa se razumiju u hubove i svjetske destinacije

 • Ne spominjite u komentarima druga Doobročinitelja, ožalošćen je. Umro mu je drug Joža, njegov veliki idol, za kojeg drug Dragan kaže da je bio veliki drug i veliki komunist. Komemoracija će se održati u prostorijama HDZ a u Mostaru, gdje će biti otvorena knjiga žalosti.

 • Čović i Krištuša će prvim letom nazad… Srce ih vuče gde cajka cepa i ćirilicom napisana imena ulica po ratnim zločincima. Mrššššš bagro

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.