Dijelovi Gruda i Posušja ostat će bez struje

Dijelovi Gruda i Posušja sljedećih dana ostat će bez napajanja električne energije.

Iz JP Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg-Bosne – poslovnica Grude, obavijestili su da će u srijedu, 17. travnja, zbog redovite godišnje revizije SN opreme na DV 10 kV Ružići, u razdoblju od 11:30 do 14:00 sati, doći do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Seline, Seline Prispa i Marića Strana te potrošačima koji se napajaju sa trafostanica Prečistač i Ružići Pošta.

U srijedu, 17. travnja, od 9:00 do 11:00 sati dijelovi Posušja neće imati električne energije.

Riječ je o naseljima koja struju dobivaju preko dalekovoda DV 10 kV Broćanac: Leke, Marasi, Krčevine, Bešlići Rastovača, Ilijino brdo, Marići, Cerovi doci, Plein vrh, Bašić benz, Vican, Broćanac (cijeli), Lekina Draga, Branck caffe, Bašići i Vranić).

Iz poslovnice Elektro Grude dodali su da struje neće biti u četvrtak i petak u naseljima koja struju dobivaju s dalekovoda u Ledincu i Drinovcima.

U četvrtak, 18. travnja, , zbog redovite godišnje revizije SN opreme na DV 10 kV Ledinac, u razdoblju od 8:30 do 11:00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Krištelica, Višnjica, Medovići (dio), Ledinac i Podledinac.

U petak, 19. travnja, zbog redovite godišnje revizije SN opreme na DV 10 kV Drinovci, u razdoblju od 11:30 do 14:00 sati doći do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Marići Polje, Alagovac, Blaževići i Kongora.

U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju za neki drugi termin, zaključuju iz Elektro Grude.

(www.jabuka.tv | Foto: Pixabay)

3 komentara

  • Struja se može isključiti samo čoporima iz komunističke pasmine. Jer su njihovi predci i prednici nas – hrvatske domoljube držali u totalnom mraku skoro pola stoljeća.
    Stoga, neka sada i njima bude mračno.
    Dakle, ni jednom HDZ-ovcu se ni slučajno ne smije isključiti struja.
    AMEN!

  • Ovi što rade u Elektru kradu struju a susjedima redovno potpisuju struju i nadgledaju da slučajno ne kradu a nediljom u crkvi i pričešćujese kakvo govno moraš bit pa to radit

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.