Liječnica prijetila šefu KBC-a Zagreb: ”Crknite, Hercegovci”

Liječnica (46) dobila je zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb nakon što je prijetila njezinom ravnatelju Anti Ćorušiću, te još jednom liječniku.

Zabranu joj je izrekao Županijski sud u Zagrebu odbivši zahtjev tužiteljstva da joj se odredi istražni zatvor.

Prijavljena je za prijetnju koju je poslala u poruci na adresu elektronske pošte bolnice. Bolnička pravna služba zaključila je da se doista radi o ozbiljnom kaznenom djelu, pa je sve prijavljeno policiji.

Kriminalističkim istraživanjem, tijekom kojeg je osumnjičena liječnica i ispitana, zaključeno je kako ima dovoljno dokaza protiv nje. Prijetnje su, kako proizlazi iz prijave, rezultat njezine frustracije što već treći put nije dobila željenu specijalizaciju, javlja N1 televizija.

Nije ju dobila iako je svojevremeno radila na Rebru, a imala je, uvjerena je i najbolje kvalifikacije. Razlog je, posumnjala je ona, bila njezina narodnost, budući da se izjašnjavala kao Srpkinja.

Bijesna zbog svega što se dogodilo poslala je poruku KBC-u Rebro. U njoj se okomila na jednog liječnika, te ravnatelja Ćorušića.

”Crknite Hercegovci” i ”P…. vam m……. ustaška”, bili su dijelovi njezine poruke zbog kojih je sada dobila zabranu približavanja KBC-u Zagreb i njegovim liječnicima, javila je N1.

(www.jabuka.tv)

23 komentara

  • Nacionalizam je kad ti gore ne znaš ni tko si ni šta si ni gdje si pošao ni kud ideš. Neznaš ni tko ti je otac ni što ti je dijete. To je nacionalizam.

 • Što je to nacionalizam?
  Kako definiraš srpski nacionalizam?
  A ova glupača ne zna ni geografiju države u kojoj živi. Dr. Ćorušić nije Hercegovac, ali ona ograničena ne zna di je Lovreć.

 • A ona kao veliki um i znanje pa specijalizira u 46. godini.
  Aj guska, neodgojena i nekulturna. Da i je Hercegovac, on je tek odnedavno ravnatelj di je do sad bila?

 • Ovo vam je poruka Hrvati izađite na izbore i glasajte za stranke sa hrvatskim predznakom vidite šta vam u lice govore samo zato što smo Hrvati,a šta nam tek misle .

 • Hrvati u BiH su najvise dali i daju za RH a oni nas je.. bu I’d Dejtona na ovamo a i HZ- HB je ugašena zbog mirne reintegracije Istočne Slavonije opet zbog RH na stetu nas hrvata u BiH. Od Mesica, Sanadera, Kosorke, Karamarka, Milanovica, Pusicke, Granica, Seksa, Plenkovica, Janrokovica, Kolinde itd. Svi su radili na stetu hrvata u BiH. I danas to nam rade ali u rukavicama i iza leda.

 • Ona je sebi sigurno naŝla ranije radno mjesto u Srbiji ili u inozemstvu.. sada je samo dala sebi oduŝka ŝto je uvjek i mislila o Hrvatima.

 • Ima super ljudi iz Hercegovine, imao sam priliku upoznati divne ljude iz Ljubuškog, kulturni, elokventni i obrazovani, pošteni, vrijedni i hoće pomoći. Ali imate i puno kukolja iz udbaško-komunističkog doba, a takvi vladaju Hrvatskom, Zagrebom točno onako kako su djelovali za vrijeme šugoslavije, od velikih jugoslovena postali najveći katolici i Hrvati. I tu je bit cjelokupnog problema sustavne pljačke i uništavanja hrvatskog naroda, taj kukolj vam je uništio vlastitu budućnost, vašu djecu protjerao na identičan način kao i ovu doktoricu, ne branim njezinu reakciju, ali znate kako taj kukolj sređuje diplome i poslove, a sve marljive osobe bez obzira na nacionalnost, ne mogu se ostvariti kao znanstvenici, upravo zbog tog udbaškog kukolja. A što su napravili Posavini i Središnjoj Bosni, to je neka druga priča. Istina će na kraju pobjediti.

 • Sjetimo se onda kada se krvarilo i borilo za Hrvatsku i hrvatski narod,u centru Zagreba u Vlaškoj ulici je bio na pročelju zgrade natpis “vratite nam Srbe evo vam Hercegovci” ili”Herce(govna) ,da da to su oni koji su su bili protiv Hrvatske onda i sada i koji su rušili židovsko groblje ,znači UDBA onda i sada,Ćorućič iz Lovreća ponos susjed Imotska krajina,zap.Hercegovina i Imotska krajina najzaslužniji za Hrvatsku nam

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.