O čemu ste čitali u mjesecu školaraca? – Jabuka.tv

O čemu ste čitali u mjesecu školaraca?

Portal Jabuka.tv svoj je prvi tematski mjesec posvetila školarcima. Posebno su nas zanimali prvašići, pa smo mjesec započeli sa prvašićima, to jest njihovim roditeljima i našim člankom Roditelji: Kako preživjeti prvi dan škole pokušali smo dati nekoliko savjeta za što bezbolniji prvi dan škole.

Fotografijama smo popratili i Prvi dan škole širokobrijeških učenika, a pisali smo još o izvannastavnim aktivnostima i svemu što mali širokobriježani rade kad ne idu u školu.

U razgovoru s roditeljima doznali smo koliko novca je potrošeno za opremanje osnovnoškolaca, a maturanti su nam sami ispričali koliko su ih koštale knjige i pribor za novu školsku godinu.

Mjesec školaraca na portalu Jabuka.tv zaključen je obilaskom tri škole u Hercegovini: Osnovne škole Ruđera Boškovića u Grudama, Gimnazije Ljubuški i Prve osnovne škole u Širokom Brijegu. Naša ekipa imala je priliku razgovarati s ravnateljima, profesorima i učenicima, te upoznati se sa glavnim problemima kao i prednostima svake škole.

Ekipa portala Jabuka.tv zahvaljuje svim školama na gostoprimstvu, roditeljima i učenicima na suradnji, a svim školarcima želimo sretnu i uspješnu ovu školsku godinu!

Sve teme iz ovog mjeseca su napravljene uz podršku Hercegtiska i knjižare Mr. Paper.

(www.jabuka.tv)

mr-paper-1


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.