Mostar: Zapucali, pa opljačkali djevojku na mostu – Jabuka.tv

Mostar: Zapucali, pa opljačkali djevojku na mostu

Dvije naoružane nepoznate osobe u utorak navečer prišle su dvjema djevojkama na mostu ‘Hasan Brkić’ u Mostaru te, nakon ispaljenih pucnjeva, jednoj od njih ukrale novac.

Kako je priopćio MUP Hercegovačno-neretvanske županije, u utorak je u 21:45 sati Policijskoj upravi Mostar Aldijana T (1986.) je prijavila da se dogodilo razbojništvo nad Sanelom B. (1980.), ali da tom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba.

Iz MUP-a HNŽ navodi se kako su djevojkama prišle dvije, njima nepoznate, muške osobe koji su uz prijetnju upotrebe automatske puške otuđile novac koji je Sanela B. imala uz sebe, obzirom da radi u poslovnici ‘Premier’ kladionice.

Policija navodi kako su tom prilikom napadači u cilju zastrašivanja uzrak ispalili dva metka, te su nakon otimanja novca pobjegli.

Nije poznato o kojem iznosu novca je riječ, a do trenutka zaključenja teksta nije bilo informacija o privedenim osobama iz ovog slučaja.

(Bljesak.info)


7 komentara

  • Najlakše je tako reći, ispalit i ostat živ nakon izrečene već gotove presude. Znači ,nekoliko idiota i morona napiše na portalu da je sve to dogovoreno ,jer sigurno jeste ,pošto su oni to tako zaključili i napisali.
    Pa stoko neodgojena ,znate li možda kakvu štetu nanosite tim djevojkama koje su žrtve napada napadača-kriminalaca. Znate li da dovodite u sumnju nečiji rad , nečije poštenje , nečiji obraz zbog vaših podlih insinuacija i zlobnih sklonosti?
    Drugi put kad se sa zlobom pretvorite u vjesnike zlogukog znanja i proročanstava,zapitajte se što bi bilo kad bi netko tako ocrnio vašu, kćer, sestru ili suprugu, ako ih već imate ili nemate idioti plus moroni.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.