Turković ljuta na HDZ-ovce: Onemogućili su dolazak tisuća turista iz Saudijske Arabije

Nakon što su HDZ-ovi ministri u Vijeću ministara Josip Grubeša i Ankica Gudeljević glasovali protiv odluke o ukidanju viza državljanima Saudijske Arabije koji dolaze u BiH, oglasila se i ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković.

Turković je istaknula kako su ministar Grubeša i ministrica Gudeljević današnjom odlukom onemogućili dolazak tisuća turista u BiH.

HDZ je danas glasovima ministara Grubeše i Gudeljević na sjednici Vijeća ministara BiH onemogućio dolazak tisuća turista koji su mogli spasiti turističku sezonu i stotine radnih mjesta u sektorima koje je pogodila pandemija. Iracionalna politika inata i blokada nije europska vrijednost niti koristi bilo kome u BiH ili regiji, napisala je Turković na Twitteru.

Odluku o ukidanju viza za državljane Saudijske Arabije u Vijeće ministara uputila je upravo Bisera Turković, točnije Ministarstvo vanjskih poslova BiH.

Iz ovog ministarstva više puta su naglasili kako bi ukidanje viznog režima za državljane Saudijske Arabije znatno doprinijelo razvoju turizma u državi, naročito u razdoblju kada je turistički sektor oštećen uslijed pandemije koronavirusa.

Ministrica Bisera Turković otišla u kupovinu službenim automobilom i s tjelohraniteljima

HNS BiH traži ispriku Bisere Turković

Turković bez konzultacija s nadležnim institucijama želi “ubaciti” kćer u UN

Šefica bh. diplomacije ima pet kuća i tri stana te vozi Porsche

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.