Ministrica Bisera Turković otišla u kupovinu službenim automobilom i s tjelohraniteljima

Još jedan u nizu bisera ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković iz SDA.

Kako se može vidjeti na fotografijama koje kruže društvenim mrežama, Turković je u utorak oko 18:30 sati s dva službena vozila otišla u prodavaonicu, a s njom su bili i tjelohranitelji.

Na automobilima su bila i rotacijska svjetla, a javnost je naljutio način njezinog ophođenja s javnim novcem, odnosno korištenje službenih vozila u privatne svrhe.

Koliki egoistični, besramni, lopovski parazit (od nula do Bljaksera Turković) moraš biti pa da te po namirnicu u ”Bingo” u pola sedam uveče voze dva službena vozila, prate tjelohranitelji i posilna koja u korpu meće sve što Bljaksera prstićem pokaže. Najprije takve treba malo u kontejner, po ukrajinskom modelu. A onda malo na robiju. Zloupotreba službenog vozila bi morala biti kazneno djelo jer je to de fakto krađa, objavio je na Facebooku novinar Centra za istraživačko novinarstvo Ermin Zatega.

Koliki egoistični, besramni, lopovski parazit (od nula do Bljaksera Turković) moraš biti pa da te po namirnicu u Bingo u…

Objavljuje Ermin Zatega DucaUtorak, 13. travnja 2021.

Prozvana ministrica ubrzo se oglasila na Faceboku.

Večeras me netko uslikao kako kupujem namirnice u Bingu i to objavio na društvenim mrežama, tobože da me kompromitira. Vjerovali ili ne, zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 sata, pa i onda kada obavljaju privatne obaveze.

Vjerujte da bi i meni bilo draže da sam kupovinu obavila u miru s obitelji za vikend nego da sam to uradila ovako, u zadnji trenutak, pred iftar nakon dugog radnog dana. Ali, mora se brinuti i o obitelji i domaćinstvu, posebno u ovo vrijeme ramazana, opravdala se ministrica na svojoj Facebook stranici.

Večeras me neko uslikao kako kupujem namirnice u Bingu i to objavio na društvenim mrežama, tobože da me kompromitira….

Objavljuje Bisera TurkovicUtorak, 13. travnja 2021.

Šefica bh. diplomacije ima pet kuća i tri stana te vozi Porsche

Ministrica vanjskih poslova BiH doktorat stekla u ”tvornici diploma”

Turković imenovala Alijina sestrića za tajnika ministarstva

Turković bez konzultacija s nadležnim institucijama želi “ubaciti” kćer u UN

HSS oštro osudio veličanje ratnih zločinaca: Bisera Turković je nepoželjna u Posušju!

(www.jabuka.tv)


22 komentara

  • Svaka joj čast, žena ima na to pravo po zakonu. Nelupajte i nepišite dok neprovjerite. Drugo je sto nasi u Sarajevu se plase svoje sjene, i uvijek ista nemoj da nas prozivaju ista šuplja uvijek. Nijedan revizor nema nezaposlenog u kući, pametnom dosta. Nije im Sampras i Đoković ravan u reketu.

  • U nas sve ide na bolje tj u nasem zavicaju..sta ce nama glupi svabofili nesto objasnjavati kako i sta u njih se neki politicari voze tramvajem dok nasa Biserka autom sluzbenim sto znaci da smo mi gospoda za glupe svabofioe. Samo mi nije jasno kako onaj Elon Musk nije prepoznao nas zavicaj pa plasirao tvornicu Tesle kod Berlina,a ne u nasem zavicaju. 🙁 Bas glupo i meni je krivo,ali eto… Nama ce nas Miro i covic sve omoguciti samo trebamo glasat za hdz.

    Ps ako vam umre clan rodbine nemojte ga odmah odjavljivati jer je svaki glas bitan za nas opstanak. Pozz

  • Ajde vi i sluzbeno auto, jeste ograniceni. Pa po nasoj regiji imate voze neke dustere, skodice, opeliće, kie a imaju milionske nekretnine. Mogu se prodavati ali onome ko je glup.

  • I skromna je Kolika je .Treba joj 2 sluzbena auta i 4 tjelo-hranitelja… Bolje da se preseli u Bingo odmah jeftinije je i za drzavu i za nju

  • Daj krmaco..ne imenuj iftar kao rezlog!Osobno..ne trebas uopce postiti ramazan,a bit ovako bahata,jer to nijedna vjera ne dopusta!Ali, nazalos, dok god vi vlastodrsci opravdavate svoje zle i jadne postupke u ime vjere nema tu kruha!Ako vec postis ramazan ugojena krmaco..ako vec iftaris gledaj da ti to bude na korist pokvarene savjesti..a ne da se provodis i da dobijes jos koje kilo?!Fuj, na sve vas u vlasti, koji u ime mene katolkinje..nekoga pravoslavca ili pak muslimana radite gadosti koje iole normalan ljufski um NE MOZE SHVATITI!Evo ja ti velim..SLOBODNO SE TI NAJEFI KRMETINE..ALI BUDI COVJEK,A NE IFTARITI I U IME TOG ISTOG IFTARA BITI KEENJA!

  • Daj krmaco..ne imenuj iftar kao rezlog!Osobno..ne trebas uopce postiti ramazan,a bit ovako bahata,jer to nijedna vjera ne dopusta!Ali, nazalos, dok god vi vlastodrsci opravdavate svoje zle i jadne postupke u ime vjere nema tu kruha!Ako vec postis ramazan ugojena krmaco..ako vec iftaris gledaj da ti to bude na korist pokvarene savjesti..a ne da se provodis i da dobijes jos koje kilo?!Fuj, na sve vas u vlasti, koji u ime mene katolkinje..nekoga pravoslavca ili pak muslimana radite gadosti koje iole normalan ljudski um NE MOZE SHVATITI!Evo ja ti velim..SLOBODNO SE TI NAJEDI KRMETINE..ALI BUDI COVJEK,A NE IFTARITI I U IME TOG ISTOG IFTARA BITI KEENJA!

  • To je zena koja siri modernibosnjacki serijat…Bakir ovo namjerno sa Osmicom organizirao da medije i novinare odvrate od Sebije i raspiratora

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.