Održana Mepas Mall SladoLEDOmanija

SladoLEDOmanija jučer je osvojila Mepas Mall! Sve ljubitelje sladoleda prošlu večer na platou Mepas Malla zahvatila je prava ledena euforija. Sladoljupci su se okupili u velikom broju samo da bi proslavili Svjetski dan njihove omiljene slastice – sladoleda!

Razigrana atmosfera i uživanje u velikom ledenom slavlju obilježili su predivnu ljetnu večer prepunu igara poput školice, puzzle, svladavanje poligona prepreka, kolo sreće, uz simpatično oslikavanje lica, tetovaže i karikature. Brojni izazovi za sve posjetitelje učinili su ovaj događaj pravim malim natjecanjem, a posebno popularna igra bila je slaganje dvorca od sladoled štapića gdje su pobjednici osvojili poklon paket Ledo Kinga i zasjeli na veliko Ledo prijestolje!

Posebno iznenađenje na eventu je bilo i pojavljivanje mnogih Pokemona što je dodatno obradovalo i mlađe, ali i one nešto starije. Hvatanje Pokemona je postao omiljeni hobi – jer moraju se skupiti svi!

Proslava Svjetskog dana sladoleda je prošla odlično uz veselu ekipu sladoLEDOmanije, Snjeguljicu, Ledo Medu, puuuno sladoleda, odličnu glazbu i veselu atmosferu! Jedva čekamo sljedeću godinu i novu proslavu Svjetskog dana sladoleda ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu!

Komentiraj: