Proljeće sa stilom u Mepas Mallu

Proljeće nam se bliži i napokon možemo unijeti malo razigranosti u svakodnevne odjevne kombinacije.

Trgovine u Mepas Mall centru procvjetale su u proljetnim izlozima i predstavile brojne zanimljive trendove. Vedri tonovi su nakon zimskog sivila pravo osvježenje, zar ne?

Prijelazno razdoblje donosi modne dvojbe i izazove koje ćete uspješno riješiti proljetnim dodacima, istaknite se u kožnoj jakni, modernom izdanju klasičnog balonera, traper jakni i cool modnim dodacima.

Radujemo se prvim zrakama sunca i mirisu proljeća u zraku, zamišljamo se kako uživamo na kavi s društvom i radujemo planiranju proljetnih aktivnosti. Vrijeme je za osmišljavanje odličnih kombinacija koje će biti savršen par zavodljivom proljetnom vremenu!

Nove kolekcije donose zanimljivo modno proljeće, od davno zaboravljenih trendova i pregršt boja do minimalizma, klasike i ležernih sportskih kombinacija. Zabavna paleta boja, hlače i traperice širokih nogavica, slingback štikle, odijela, sportske kombinacije i udobne tenisice bit će neizostavan dio proljetne garderobe.

Modno proljeće začinit će crveni modni dodaci, povratak kapri hlača, Mary Jane cipele, prugice, a vrijeme je i za osvježenje frizure! Promjena frizure i više pažnje posvećeno njezi kože i lica, bez sumnje je jedan od najjednostavnijih načina na koje možemo transformirati izgled, a Chique beauty salon na petom katu Mepas Malla je pravo mjesto za to!

Ako su Instagram i TikTok vaše mjesto modne inspiracije onda ste sigurno čuli za modni trik koji je osvojio društvene mreže: “Ako vaš outfit nije zanimljiv prema boji, treba biti zanimljiv prema silueti. Ako vaš outfit nije zanimljiv prema silueti, treba biti zanimljiv prema teksturi. Ako vaš outfit nije zanimljiv prema teksturi, treba biti zanimljiv prema boji.”

Ovog proljeća sve je dozvoljeno, zato posjetite Mepas Mall i potražite inspiraciju za svoju modnu priču i uživajte u proljetnoj modnoj igri!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak