Otvaranje prve Sport Reality poslovnice u Širokom Brijegu

Sport Reality poziva građane Širokog Brijega i okoline da u četvrtka, 21. srpnja 2016. godine, u Ulici Stjepana Radića zajedno proslavimo otvaranje naše prve poslovnice u Širokom Brijegu. Na dan otvaranja smo za sve svoje kupce pripremili 20% popusta na cjelokupan asortiman.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio nekoliko maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman odjeće i obuće podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu.

Sport Reality je osmišljen s ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su: Nike, Adidas, Reebook, Converse, Carrera, Ellesse, Diadora i dr.

Nakon trgovina u Banja Luci, Zenici, Bijeljini, Prijedoru, Bihaću, Foči, Trebinju, Tuzli i Širokom Brijegu, još nekoliko gradova Bosne i Hercegovine će lokalnu ponudu upotpuniti Sport Reality trgovinom.

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite da zajedno proslavimo!