Ovo su najpopularnije djevojke iz BiH na Instagramu

Groznica zvana Instagram i dalje traje, tako da svakodnevno možemo pronaći razne stvari koje korisnici vole podijeliti.

Pratimo izazovne fotografije djevojaka i muškaraca, fotografije egzotičnih putovanja pa i fotografije hrane, piše N1.

Ipak, da su lijepe žene najprivlačnije na ovoj mreži pokazuju i naše najpraćenije Bosanke i Hercegovke koje imaju preko 100.000 followera.

Najpopularnija među njima je Ines Helena koja ima 1,4 milijuna followera. Ines je rođena Bosanka koja je s obitelji izbjegla u Švedsku gdje je i odrasla. Na Instagramu se potpisuje kao Ines Helene.

Got a lot of requests to post my profile photo so here you go again. #RP

Fotografiju objavljuje Ines Helene (@ini.helen)

Mostarku Sendi Skopljak prati 794.000 ljudi. Rođena je u Mostaru 1991. godine, a trenutno živi u Geteborgu u Švedskoj.

Među popularnima je i voditeljica Hana Hadžiavdagić koju na Instagramu prati 110.000 ljudi. Sa svojim obožavateljima svakodnevno podijeli svoje misli te što je odjenula.

Malo silikona i drugih fazona na @ringispil_glazbeni_festival 29/30.07. u #SpaladiumArena u Splitu , a sve i da sam ravna kao daska #MužuPužu sviđam se 😂🙌🏼 Arena se pretvara u najveću diskoteku na Balkanu, a naši pjevači bit će dio publike jer neće postojati klasična koncetna bina. Ulaznica je sve manje, a cijene su sve veće kako se približavamo samom eventu s toga budite brzi i kupite kartu za spomenuti show. Osim dobrog derneka očekuju vas i brojna iznenađenja prije samog festivala, a jedno od njih je upoznavanje s omiljenim pjevačem/pjevačicom, ulaznice za festival i naravno sladoled s #OpetNajljepšom 🍾 Iduće nedjelje objavit ću i zvaničnu nagradnu igru tako da budete aktivni i čekirate dešavanja na profilu😉 Naočale: @streetboxzagreb 💃🏻 #DušmaniŠicŠic

Fotografiju objavljuje Hana Hadžiavdagić-Tabaković (@hana_hadziavdagic)

Nakon što ju je upratio Cristiano Ronaldo, atletičarka iz Banja Luke, Ivana Macanović ima 88.200 followera.

Mia Kozo, studentica iz Mostara je svoje pratitelje osvojila jednostavnošću te je ostvarila suradnju s brojnim svjetskim brendovima koji joj svoje proizvode šalju besplatno kako bi ih ona objavila na svom profilu. Mia ima 84.700 followera.

• throw🔙 #summer2k15 • Swimwear : @triangl 🌊🐚🐬

Fotografiju objavljuje M I A • K O Z O ® (@miakozo)

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj: