Mepas Mall slavi 12. rođendan

„Svjećicama na torti vesele se i veliki i mali, brojna iznenađenja omiljeni centar pravi!“

Uz zabavu, dobro društvo i smijeh vrijeme brzo prolazi, pa je još jedna uspješna godina iza nas! Vikend rezervirajte za najbolji rođendanski shopping i party za pamćenje!

Rođendansku avanturu začinite shoppingom u omiljenim trgovinama rođendanski Drama Dan od srijede 10.4.2024. Odaberite modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže i punih vrećica uživajte u našem 12. rođendanu!

Zabave za sve generacije neće nedostajati, pa krenimo redom!

U srijedu 10.4.2024. očekuje vas rođendanski Drama Dan!

U četvrtak 11.4.2024. od 19:00 sati očekuje vas Make up radionica „Našminkaj se sama!“ Profesionalna Vizažistica otkrit će tajne koje vode do savršeno našminkanog lica kao kod profesionalca, nakon čega će uslijediti kratki gourmet brunch by Restoran Prestige uz čašicu pjenušca, zvuke saxa, a pripremili smo vam i goodie bags.

Petak 12.4. od 18:00 sati vas očekuje rođendanski party s pinjatama, a najmlađi će imati priliku sudjelovati u zabavnim izazovima i igrama, dekoriranju rođendanskih muffina i druženju s maskotama. Slasne kolačiće podijelite s vašim najmilijima.

U subotu 13.4. od 12:00 sati budite dio velike rođendanske proslave uz puno plesa, zabave i smijeha od 12:00 sati na 1. katu centra. Svi posjetitelji moći će se zabavljati uz odličan rođendanski program i mnoštvo vrijednih nagrada.

Pridružit će nam se i finalistica Supertalenta Emina Bajtarević koja će oduševiti svojim jedinstvenim nastupom!

Očekuje vas vesela rođendanska inspekcija, Burger King balonska nagradna igra, Kandit kolo sreće, videobooth za lijepe uspomene zabilježene snimanjem ludog plesa, omiljene maskote i druge vesele aktivnosti. Za najmlađe smo pripremili pinjate pune šarenih iznenađenja i sve to uz uživanje u slasnim rođendanskim muffinima i Kandit slasticama.

Večer rezervirajte za lutkarsku predstavu „Puna vreća želja“ u izvedbi Lutkarskog kazališta Mostar i mađioničarski Magic Show od 18:00 sati na 1. katu centra!

Od srijede 10.4. do subote 13.4. obavite shopping uz najbolje rođendanske shopping pogodnosti. Ne propustite priliku i uživajte u beskrajno zabavnom shoppingu po najboljim cijenama! Pripremite svoju rođendansku listu želja i pronađite super komade za cijelu obitelj.

Listu popusta pogledajte OVDJE.

Otpušite s nama sve svijeće, zaboravite na brige i kreirajte najljepše uspomene u Mepas Mallu!

Hvala vam za sve godine povjerenja!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak