Zbog dugova Hajduk ponovo suspendiran

Nakon derbija s Dinamom na Poljudu (1:2) Hajduk je opet suspendiran zbog dugova prema NK Šibeniku od transfera Ante Rukavine.

Prvi put Hajduk je suspendiran još u ljeto 2012. godine, no HNS se dosjetio načina kako da zaobiđe pravila i omogući Splićanima igranje utakmica, iako je nekoliko mjeseci ranije zbog dugova NK Varaždin uništen i izbačen u najniži rang županijske lige.

Hajduku je uoči derbija s Dinamom još jednom odgođena suspenzija, koja je jučer ponovo zaživjela, ali samo nakratko, piše Index.hr.

“Disciplinska komisija HNS-a na osnovu zamolbe HNK Hajduk i prijedloga i suglasnosti HNK Šibenik, donijela je još jednom odluku o odgodi suspenzije Hajduka zbog neplaćanja financijskih dugovanja prema Šibeniku. Suspenzija je inače stupila na snagu jučer 28. veljače i da nije odgođena u petak do 16 sati, Hajduk ne bi mogao nastupiti na sutrašnjoj utakmici protiv Cibalije u Vinkovcima.

Novi rok za podmirenje duga je 3. travnja, a ukoliko isti ne bude podmiren u ostavljenom roku, od 4. travnja ponovo nastupa suspenzija Hajduka”, poručili su iz HNS-a. (Index.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.