Otvoren natječaj za 14. Mediteran Film Festival

Mediteran Film Festival (MFF) raspisao je netječaj za 14. Mediteran Film Festival koji će biti otvoren do 10. svibnja, priopćeno je iz direkcije Festivala.

U tom razdoblju svi autori iz 22 mediteranske zemlje mogu prijaviti svoje filmove za natjecateljski program 14. MFF-a.Svi detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na web stranici festivala www.mff.ba.

Selektor će pregledati sve one filmove koji budu poslani najkasnije do 10. svibnja i čija će prijava ispunjavati sve zadane uvjete. Filmovi koji po procjeni selektora budu sadržavali najviše kvalitativne, estetske, umjetničke i tehničke vrijednosti, ući će u natjecateljski program 14. Mediteran Film Festivala.

mff_14

Od ove godine MFF dijeli filmove u dva natjecateljska programa. U jednoj selekciji natjecat će se kratki dokumentarci u trajanju do 30 minuta, a u drugoj dokumentarni filmovi koji traju više 30 minuta.Šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije, će tijekom festivala odlučivati o najboljim dokumentarnim filmovima s prostora Mediterana, a o jednoj nagradi će odlučivati i publika.Nagradni fond 14. MFF-a je 7.000 KM (sedam tisuća konvertibilnih maraka).

Na festivalu će biti prikazano i više drugih programa, a novost su i vanjske projekcije s igranim kino hitovima iz regije.

Ovogodišnji Mediteran Film Festival bit će održan od 26. do 31. kolovoza 2013. u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.