Klasične “ljubavne pogreške” na Facebooku

Svi znamo barem jednu osobu čije nam aktivnosti na društvenim mrežama idu strašno na živce. Index.hr donosi nekoliko ljubavnih grešaka koje često viđamo na Facebooku.

1. Mijenjanje ljubavnog statusa svakih nekoliko dana – “u vezi” nakon dva spoja, “komplicirano je” nakon prve svađe, ponovno “u vezi” nakon pomirbenog seksa, pa “slobodan/na” nakon iduće svađe. Ima li išta iritantnije? Dovoljno je i to što se ljubavni status promijenio dok još niste ni bili sigurni što će biti s vama.

2. Kada “ja” postane “mi” – “mi smo mislili “, “mi smo jeli”, “mi imamo zajednički profil”… Grrr!

3. Slike zaljubljenih parova znaju biti jako slatke. No, kada se nekoliko slika pretvori u pet identičnih albuma, vrijeme je da prestanete. Sve što se trebalo shvatiti, shvatilo se i iz par slika. Ostale ostavite za privatni album, kao i previše internih fora za inbox.

4. Obračunavanje s bivšim dečkom (ili bilo kim drugim). Možda mu želiš pokazati da si se oporavila i krenula dalje (iako to baš i nije način), ali onom novom jedino što ćeš pokazati je da si vrlo nezrela. Također, možeš ga preplašiti time da to čeka i njega jednog dana, ako odluči prekinuti s tobom.

5. Kada s nekim počinjemo nešto novo, trudimo se ostaviti što bolji dojam. No, ažuriranje statusa svakih pola sata, duck face i fotošopirane slike, check-in tijekom svakog izlaska i sl. spadaju pod ostavljanje krivog dojma –  da želiš previše pažnje.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.