WhatsApp vraća tekstualne statuse

WhatsApp

WhatsApp je nedavno odlučio „umiroviti“ opciju za postavljanje tekstualnih statusa. Dotična je zamijenjena kako se tada mislio boljom opcijom koja je omogućavala postavljanje klasičnih i animiranih fotografija te kratkih video zapisa koji bi nakon 24 sata nestali.

No, čini se kako veliki broj WhatsAppovih korisnika ne želi svakih 24 sata postavljati novi status. Stoga su uslijedili brojni pozivi WhatsAppu za vraćanje opcije za postavljanje klasičnih tekstualnih zapisa. U jednoj o beta inačica aplikacije primijećena je naznaka kako bi WhatsApp mogao izići u susret svojim korisnicima, a sada je stigla i službena potvrda kako se vraća podrška za tekstualne zapise.

Beta korisnici novo-staroj postavci mogu pristupiti na stari način –unutar Settingsa treba „kliknuti“, zapravo dodirnuti naziv profila (svoje ime) te potom ikonu olovke. Nakon toga se ponovno može upisati proizvoljni tekst ili odabrati neki od predloženih statusa kojim „govorimo“ jesmo li dostupni, kakvo nam je stanje baterije i sl.

Za sada ovu mogućnost imaju samo korisnici beta inačice, dok će korisnici stabilne inačice istu dobiti kroz koji tjedan dok se odrade sva potrebna testiranja. Nakon korisnika Androida, na red će doći i korisnici iOS-a.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.