Vozačica čudom preživjela nesreću na Žovnici

Teška prometna nesreća dogodila se danas na cesti Široki Brijeg – Mostar na Žovnici točno u 12:48h, prenosi ABCportal.info. U prometnoj nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo bh registarskih oznaka, marke Fiat Punto u kojem se nalazila samo vozačica. Kretala se iz smjera Širokog Brijega i prema očevicima nesreće, izgubila je kontrolu nad vozilom pri dolasku u krivinu, udarila u prometni znak uz cestu te se dva puta u zraku okrenula i završila na krovu uz brdo.

Prizor na mjestu je bio stravičan, iz automobila se jedno vrijeme širio dim dok je mlada vozačica u panici plakala i lupala od staklo u pokušaju da iziđe iz automobila.  Nakon  3-4 minute, brzom reakcijom vozača u prolazu koji su odmah nakon nesreće pritekli u pomoć, uspjeli su je osloboditi iz automobila dok su čak dva vozila Hitne pomoći došla na mjesto nesreće već za nekoliko minuta.

Vidno u šoku, vozačica je na svu sreću prošla s lakšim ozljedama te je je vozilom Hitne pomoći ubrzo prevezena u Centar urgentne medicine na Bijelom Brijegu.

 

32 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.