Vinko Ćemeraš: Budi dio našega tima, upiši Studij informacijskih znanosti – Jabuka.tv

Vinko Ćemeraš: Budi dio našega tima, upiši Studij informacijskih znanosti

Želiš upisati studij koji je moderan i inovativan te steći znanja o programiranju, web-dizajnu, digitalnoj obradi teksta i slike? Budi dio našega tima, upiši Studij informacijskih znanosti, kazao je Vinko Ćemeraš, prvostupnik informacijskih znanosti Filozofskoga fakulteta SUM i pobjednik treće sezone pjevačkoga natjecateljskog showa The Voice Hrvatska.

Tijekom natjecanja, a i poslije njega, mediji su pisali da je jednostavno pristojan momak, skroman i prizemljen. Pobjedu je zaslužio s osvojenih velikih 41,84 % glasova publike.

Nakon natjecanja rekao je kako u skorijoj budućnosti planira autorske stvari s bendom.

Emotivni Vinko svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Vinko je i autor vlastitih pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima.

Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskome jeziku jer mu tako “puno bolje zvuče”.

Ćemeraš je iznimno zadovoljan odabirom studija te poziva sve one koje zanima web-dizajn, programiranje, digitalna obrada teksta i slike da upišu Studij informacijskih znanosti na Filozofskome fakultetu.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.