U Uzarićima održana akcija darivanja krvi

U srijedu (19. rujna) u Uzarićima pokraj Širokog Brijega održana je humanitarna akcija darivanja krvi kojoj se odazvao 41 darivatelj.

U ime onih kojima je krv potrebna kao lijek zahvaljujemo se svima koji su se odazvali ovoj akciji, a to su: Ana Gilja, Martina Čerkez,  Marko Lasić, Željko Lasić, Romislav Lasić, Jure Matijević, Vincel Lovrić, Josip Lovrić, Marica Nakić, Ivan Kosir, Kristijan Lasić, Josipa Novak, Matea Nakić, Mile Čerkez, Marija Lasić, Željko Lasić, Snježana Gugić, Mile Zovko, Božo Ćorić, Rade Lasić, Slavo Anić, Dragica Lovrić, Stanko Zovko, Pero Lovrić, Ivan Lovrić, Mirko Ljubić, Josip Bošnjak, Marija Matijević, Pero Lasić, Tonćo Zovko, Martin Matijević, Robert Primorac, Mario Lovrić, Tomislav Nakić, Ilija Lasić i Tole Veselin.

Ovoj iznimno uspješnoj akciji darivanja krvi domaćini su bili  MZ Uzarići i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata.

Ovom prilikom posebno se zahvaljujemo svima onima koji su se u posljednje vrijeme odazvali na interventno darivanje krvi za potrebe naših građana.

Svakodnevno se građani u ured Crvenog križa obraćaju  kod interventnih situacija i potreba za krvi bolesnicima i povrijeđenima. Ovom prilikom napominjemo da organiziramo osam akcija darivanja krvi u tijeku godine. Stoga molimo da se što veći broj  građana Širokoga Brijega, s obzirom na potrebe, uključi u redovne akcije. Svima nama je cilj da krv u bolnici čeka bolesnika a ne bolesnik krv.

Slijedeću redovnu akciju planiramo provesti u prosincu 2012. godine.

Akcija je održana u suradnji s odjelom za transfuziologiju Sveučilišne bolnice u Mostaru.

”Darovana krv je dar od srca”
CRVENI KRIŽ ŠIROKI BRIJEG

Pogledajte nekoliko fotografija koje vam donosi Jabuka.tv:

(www.jabuka.tv)

12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.