U Sarajevo stigla pomoć Republike Hrvatske vrijedna 300.000 KM – Jabuka.tv

U Sarajevo stigla pomoć Republike Hrvatske vrijedna 300.000 KM

U sjedište Ministarstva vanjskih poslova BiH u Sarajevu danas je stigla humanitarna pomoć Hrvatske za borbu protiv koronavirusa u vrijednosti od preko 300.000 KM.

Hrvatsku donaciju za borbu protiv koronavirusa BiH uručio je veleposlanik Republike Hrvatske Ivan Sabolić, a zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković primila je u Sarajevu ovu donaciju Republike Hrvatske.

Tom prilikom ministrica Turković se zahvalila na pomoći Republici Hrvatskoj koja pokazuje uspješnu regionalnu suradnju. Istaknula je kako je riječ o značajnoj pomoći BiH u nastavku borbe protiv koronavirusa.

Veleposlanik Sabolić je naglasio da je riječ o humanitarnoj pomoći koja se sastoji od 120.000 kirurških maski, 100 šatora za 5-8 osoba, 200 vreća za spavanje, 500 deka, 2.000 spužvastih podmetača, 2.000 litara medicinskog alkohola, 2.000 zaštitnih naočala i 1.000 vizira, ukupne vrijednosti od 1.215.000 kuna, odnosno nešto više od 300.000 KM.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Jel ikome BiH poslala pomoc ili samo prima donaciju ili krade od svog naroda , osiromasavajuci ionako siromašno stanovništvo ( zadnji primjer pandemije korona, u nesereci se pokusalo zamagliti cca 20 miliona KM ) a jadni narod jedva spaja kraj s krajem. Znate li vi bagro jedna da jadnom covjeku prodje jedan zivotni vijek zivotareci , boreći se da prezivi i stekne kakav takav krov nad glavom a vi , vi lazni dusebriznici od rata se bogatite, nije vam dosta milion dva tri pet vec samo gomilate , daj stanite vec jednom , zadovoljite se milionima koje imate, dajte nesto običnom covjeku , ne dopustite da im zivot prodje u borbi i tuzi sto svojoj obitelji ne mogu pruziti ono osnovno (krov nad glavom, hrana , rezije , skolovanja…..)
    Boze ucini nesto !!!

  • Boga ti jada, imate li stida vise vi Bisere i Antici i slicne picke materine da se zahvalite jednom u zivotu na donaciji i pristojno vratite da pomognu u Hrvatskoj vlastitom narodu u potrebi?! Eto Hrvatska na razini Japana pa ima i za sebe i za druge, a u biti samo financiraju lopove i svoje satelite po BiH, vjerne sugave kradeze glasace, fuj, sugavci jedni jadni gladni, krepat cete od halapljvosti, nije ni cudo da nas gledaju preko granice kao da smo sugavi svi ovdje kad nas ovakvi lopovi predstavljaju i izvlace milijune za svoje potrebe, od kojih narod nikakve koristi nema.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.