U Međugorju ukraden Audi A6

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je osam prijava (na području Mostara pet, na području Konjica jedna i na području Čitluka dvije).

U Policijsku postaju Čitluk obratio se D.V. (1985.) i prijavio da mu je tijekom noći od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke Audi A6 dok se nalazilo parkirano ispred hotela ‘Lux’ u Međugorju. O ovome je poznat Odjel krim. policije kao i sve policijske ophodnje na terenu.

U Policijsku upravu Konjic obratio se J.M. (1972.) iz Konjica i prijavio da mu je od strane nepoznate osobe tijekom noći otuđeno vozilo marke Peugeot 307 dok se nalazilo parkirano u Ul. Kolonija u Konjicu. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su ubrzo vozilo pronašli u navedenoj ulici u blizini TC Konzum.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja i to na području Mostara jedan, na području Konjica jedan i na području Prozora jedan prekršaj.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su četiri prometne nezgode i to na području Čapljine jedna, na području Čitluka jedna, na području Prozora jedna i na području Jablanice jedna u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, stoji u priopćenju županijskog MUP-a.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Što ga policija nije kaznila ako nije vezao pojas. Bitno da su noše vođe poslale policajce na cestu da pelješi narod. Kako im je mogao pobjeći ako je ograničenje brzine 40 km/h ili eventualno 50 km/h.
    Dragi policajci vi ste provoditelji reda, dajte molimo vas vi budite ti koji će ovoj mafiji stati na rep.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.