ŠUM: Razvijte kreativnost djeteta na Likovnoj radionici u Širokom Brijegu

Širokobriješka Udruga mladih “ŠUM” organizira projekt “Likovna radionica“, koji je namijenjen djeci predškolskoga i školskoga uzrasta Grada Širokoga Brijega i okolice.

Dijete ima prirodan interes za okolinu, njezino istraživanje i otkrivanje te svojevrsnu želju za stvaralaštvom. Prikazivanje tih interesa djeca pokazuju već od najranije dobi te je sa strane odraslih potrebno uočavanje, shvaćanje i pružanje slobode razvitka kreativnosti. Likovnim izražavanjem djeca shvaćaju i poimaju svijet oko sebe te se likovnom kulturom potiče psiho-motorički razvitak, razvitak mašte, intelektualni razvitak i estetička osjetljivost.

Projektom likovne radionice pruža se djeci mogućnost socijalizacije i razvitka kreativnosti u obliku izvanškolske aktivnosti.

U suradnji s Likovnom radionicom “Lira”, u čijim će se prostorijama održavati radionica, pod vodstvom akademskih slikarica, djeca će imati priliku napraviti dizajn vlastitih platnenih torbi, koje po završetku radionice kao nagradu nose sa sobom. Radionica je kao izvanškolska aktivnost namijenjena za termine subotom, koja bi se održavala, ovisno o odazivu, u jednom do dva termina. U slučaju želje za stalnim pohađanjem likovne radionice, Likovna radionica “Lira” nudi tu mogućnost.

Razvoj kreativnosti temelji se na motivaciji i interesu te se ovim projektom upravo to pruža svakom djetetu.

Cilj ovoga projekta je poticanje i pružanje mogućnosti razvijanja dječjeg kreativnoga rada. Projekt će se održati 9. lipnja od 12 do 14 sati, a broj sudionika je ograničen.

Za prijavu na projekt “Likovna radionica” potrebno je poslati poruku s imenom i prezimenom polaznika i kontaktom u inbox Facebook stranice “ŠUM-a” te na e-mail adresu [email protected] ili broj telefona 063/869-256.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Hoce, hoce dragi nepismeni/a. Pise se nadrogirati. Eno igle su im sigurno vec spremne i jointi smotani.
    Dokle samo moze sezati ljudska glupost i idiotizam? Pa to stvarno nema granice. A i taj komentar si sigurno napisao/la “nadrogiSan/a”.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.