Mostar: Svečano obilježen Dan hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata

HVIDR-a Grada Mostara prigodnim programom obilježila je Dan hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata.

Ispred Hrvatskoga doma Herceg Stjepan Kosača cvijeće su položili hrvatski član predsjedništva i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg, ministri iz HNŽ-a i ŽZH, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, ali i ostali gradski i županijski dužnosnici te gradonačelnici i načelnici gradova i općina s hrvatskom većinom.

S ponosom i dubokim poštovanjem sjećamo se svih poginulih hrvatskih branitelja i preminulih članova naše udruge. Naš rad je vidljiv i prepoznat u lokalnoj zajednici Mostara i Hercegovine, istaknuo je na samom početku svoga obraćanja Željko Mikulić, član predsjedništva HVIDRA-e Mostar poručivši da HVO, hrvatski branitelji i ratni zapovjednici nikada nisu bili dijelom udruženog zločinačkoga pothvata.

U proteklom razdoblju svjedoci smo kako su pale i odbačene konstruirane optužbe bošnjačkih tajnih službi i njihovih medija, a mi u borbi za istinu o Domovinskom ratu i činjenicu tko je bio agresor, a tko je branio svoj dom, moramo ustrajati, kazao je Mikulić, ističući neke aktivnosti Udruge, počevši od posjeta Vukovarsko-srijemskoj županiji do organizacije velikoga božićnoga malonogometnoga turnira pod pokroviteljstvom hrvatskoga člana predsjedništva BiH Dragana Čovića.

Molitvu za sve poginule branitelje i preminule članove Udruge predvodio je don Luka Pavlović, župnik mostarske katedrale.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • spodobe u plavim odijelima godišnje u prosjeku zapale po ………. komada svijeća , isto toliko puta se prekriže , pomole , možda ih proglase svecima
    a poslije molitve na krkanje

  • Još jedan skup na kojem je u prvom planu komunist Čović i njegova promocija. Vi koji ste zaista ranjeni i stradali u ratu kako dozvoljava te da vam ovakvi likovi na vašem skupu budu u prvom planu.

  • Vi komunisti idite polagat cvijeće krvniku Titu u Beograd, di i pripadate, šta se slikate na račun bjede i sirotinje, sram vas može bit, bagro lopovske, uništili ste sve hrvatsko u ovoj zemlji zato i odlazimo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.