Diplomirani pravnici organizirali druženje u Parku prirode Blidinje

Dvadesetak diplomiranih pravnika, nekadašnjih studenata Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru, (generacija 95./96.) okupilo se protekle subote, 26. svibnja, u Hajdučkim vrletima.

Domaćin ovoga susreta bila je duvanjska pravnica Marijana Lončar, a ideja o prvome organiziranom okupljanju kolega s fakulteta na ovim prostorima nastala je prije mjesec dana u suradnji s mostarskim pravnikom Damirom Ragužem.

Susretu u Parku prirode Blidinje odazvali su se diplomirani pravnici iz Tomislavgrada, Rame, Mostara, Jajca, Čapljine, Livna, ali i drugih krajeva FBiH. Očekivao se i dolazak bivšega dekana Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru Ljubomira Zovke, koji je zbog ranije preuzetih obveza bio spriječen doći.

Kolege pravnici ovom prigodom obišli su Park prirode Blidinje i grob Dive Grabovčeve te u zajedničkome druženju ostali do kasno u noć, javlja Tomislavcity.com.

Budući da je ovo bilo prvo javno okupljanje uopće kolega s fakulteta, dogovoreno je da s takvom praksom nastavimo i idućih godina i da ono postane tradicionalno. Već iduće godine očekuje nas druženje u Rami gdje će naši domaćini biti ramske kolega, kaže Marijana Lončar, koja u ime ostalih kolega pravnika zahvaljuje vlasnici i cjelokupnome osoblju Hajdučkih vrleti na ljubaznosti i gostoprimstvu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.