Niže cijene ulaznica za koncert Željka Joksimovića do petka 1. lipnja

Nakon osam godina regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović održat će ponovno svoj veliki solistički koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

Za koncert, koji će se održati u subotu 9. lipnja, vlada veliko zanimanje još od prve najave ovoga glazbenoga spektakla, a organizatori iz agencije PRimera očekuju fanove iz cijele zemlje, Hrvatske i Crne Gore.

Najbržim obožavateljima smo omogućili kupovinu ulaznica po nižim cijenama. Priliku za kupovinu takvih ulaznica imaju još danas i sutra, odnosno od petka 1. lipnja ulaznice će biti po malo većim cijenama.

Moguće ih je u pretprodaji kupiti na info pultu Mepas Mall-a, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te online preko kupikartu.ba.

Trenutno su ulaznice dostupne po pretprodajnim cijenama – 15 KM (gornja tribina) i 20 KM (donja tribina).

Također su u prodaji i ulaznice za FAN PIT – 30 KM, VIP BACKSTAGE 35 KM, te od danas ograničen broj ulaznica VIP GOLD po cijeni 50 KM (uključuju piće dobrodošlice i finger food).

Požurite po najpovoljnije ulaznice za spektakularni koncert Željka Joksimovića u Mostaru.

(www.jabuka.tv)