Štucne Zvonimira Kožulja prije svake utakmice poderane

Zvonimir Kožulj (25) u ovom trenutku je jedna od najvećih zvijezda u poljskoj Ekstraklasi.

Bh. nogometaš u kontinuitetu pruža vrlo dobre igre za Pogon iz Szczecina, a dok se o eventualnom transferu naveliko nagađa, otkrili su Poljaci i jednu zanimljivost, prenosi SportSport.ba.

Štucne ovog nogometaša na svakoj utakmici izgledaju kao da je prethodno bježao od psa – rastrgane. Već su mnogi pomislili kako u Pogonu ne stoje baš najbolje s opremom, činilo se i da je u pitanju određeno praznovjerje, međutim sve je objasnio tim menadžer Daniel Strzelecki.

Nije stvar u tome što vjeruje u neka praznovjerja, niti je u tome što Pogon ne može priuštiti novu opremu. Štucne ga stišću, često ga hvataju grčevi u listu, pa ih zbog toga razdere malo. Nitko mu to ne zabranjuje, kazao je Strzeleck.

Ovaj potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine je sjajnim igrama zapao za oko brojnim klubovima, kako iz Poljske tako i onih iz mnogo jačih liga, a da bi se mogao transfer dogoditi nagovijestio je i on sam.

S Pogonom imam vrijedeći ugovor i dok je tako trudim se igrati što bolje. Međutim, treba biti i realan, transfer je moguć, pogotovo jer je prijelazni rok u tijeku. Vidjet ćemo što će biti, kaže Kožulj.

Kožulj je na prethodnoj utakmici protiv Piasta zadobio ozljedu, no ispostavilo se kako je lakše prirode te će tako biti potpuno spreman za idući okršaj s Wislom Krakow.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.