Pronađen mladi Amerikanac koji je nestao u Baškoj Vodi, živ je i zdrav

Amerikanac Jacob Andrew Lingo (18) koji je nestao u Hrvatskoj i kojeg su tražili zadnjih 10 dana, pronađen je živ i siguran.

Prijateljica obitelji, koja se i bila javila Jutarnjem listu s molbom da se objavi informacija o Jacobovom nestanku, poslala nam je mail i obavijestila nas da je Jacob nađen u Hrvatskoj te zahvalila na objavi teksta u Jutarnjem listu.

 Njegova majka i ja vjerujemo da je ta objava pridonijela aktivnijem postupanju policije i na sreću potraga je sretno okončana. Zahvaljujem svima koji su u njoj sudjelovali, rekla je prijateljica.

Na Facebook stranici “Missing Jacob Lingo in Croatia” također je potvrđeno da je mladi Amerikanac pronađen.

Hvala svima koji su podijelili ovu informaciju, koji su nam pružili podršku i molili za Jacoba. Stupili smo u kontakt s Jacobom i on je siguran!  Primili smo ranije prijeteću poruku od jedne osobe koja je rekla da je Jacobova sigurnost ugrožena, a tu je dojavu provjeravao i FBI. Bili smo zabrinuti jer je putovao sam, a ova prijetnja je tu zabrinutost pretvorila u paniku. Američka ambasada i hrvatska policija vrlo su intenzivno radile kako bi pronašle Jacoba. Zahvalni smo na svim ponudama ljudi koji su nam željeli pomoći i koji su iskazali brigu za našeg sina, stoji u objavi.

Thank you to everyone who have shared his information , supported and prayed for Jacob. We have been able to make…

Posted by Missing Jacob Lingo In Croatia on Wednesday, 7 August 2019

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.