HDZ BiH: Podrška nastavku suradnje s EU i Međunarodnom zajednicom

Europska perspektiva prepoznat je poticaj dijaloga, napretka i razvoja Bosne i Hercegovine, te bitan čimbenik u viziji stabilne, perspektivne i multietničke europske domovine, stoji u priopćenju HDZ-a BiH.

Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine iskazuje zahvalnost i pozdravlja napore NJ.E. veleposlanika Lars-Gunnar Wigemarka i Izaslanstva Europske unije u BiH na ulozi i potpori u potpisivanju Principa za formiranje vlasti na razini BiH.

Pomažući ispunjavanje europskih ciljeva, veleposlanik Wigemark kroz svoje zalaganje podržao je harmonizaciju sa Strategijom proširenja, koja je jasno naznačila potrebu za jačanjem demokratskih institucija i konstruktivnog dijaloga, posebice na parlamentarnoj razini.

Hrvatska demokratska zajednica BiH u potpunosti je opredijeljena za europski put Bosne i Hercegovine.

Uvažavajući ulogu međunarodne zajednice kao faktora za pomirenje političkih stavova, pozivamo dužnosnike Europske unije, veleposlanike drugih zemalja i diplomatske predstavnike na suradnju koja podupire razvoj političkog i društvenog konsenzusa na opću dobrobit Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pogledajte 12 principa o formiranju vlasti koje su potpisali Čović, Dodik i Izetbegović

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Covicu pozabavi se ti sa svojim HDZ – om i svojim narodom tj. ako smo jos uvijek tvoji.Da ne ispadne da smo vise Dodikovi nego tvoji.Ne guraj nas Komsicu tako ti Boga.Po meni ovdje u BiH smo niciji.Ne znaju sta ce sa nama….

  • Covic daje podrsku MZ.. Tugo moja.! Pokradose i urusise sve sto smo imali. Mladi odose a on se naslikava i daje podrske slavi uspjehe..

  • Svakim danom i u svakom pogledu sve vise i vise napredujem. Bila mantra nekad u exyu. Dragane koliko jos PR Management-a dok narod opet zaboravi? Fuj narod, nitko nema kliker zlijezdu u glavi da stane u svoje ime, svi nesto sute, pokunje se… a Dragance prosipa optimizam. Dragane prekidamo, ova veza ne funkcionira, ostavljam te…

    • Samo ti trljaj ribicu napredovati ćeš još i bolje oproban recept za uspjeh sidit gledat tudje posle i tracat uspjeh zagarantovan ali zato 400 evra je tvoji svaki prvi u mjesecu ne sekiraj se

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.