Violeta traži čiste račune oko Laste i zemljište koje su uzurpirali Čapljinci

Na aukciji polovicom lipnja, ove godine, Tvornica keksa i vafla “Lasta” Čapljina, poduzeće u stečaju, dobila je novog vlasnika.

Kupac je tvrtka “Violeta d.o.o.” iz Gruda.

Međutim, razgovori oko potpisivanja kupoprodajnog ugovora još se vode, potvrdila je to Behrija Huseinbegović, stečajna upraviteljica za Čapljinski portal.

S jedne strane kupac traži čiste račune, što uz računovodstvene podatke, podrazumijeva i čišćenje dijela kruga koji se prema skici Geoportala prostire na 6,3 hektara.

Na dijelu tog prostora građani su uzgajali različite vrste voća i povrća, a trenutačno je u tijeku priprema i tog prostora, koji se prostire sve do željezničke pruge.

Potpisivanje kupoprodajnog ugovora obavit će se tek nakon potpunog sagledavanja svih činjenica i potpunog uređenja kruga, odnosno novi vlasnik očito želi u svakom pogledu čiste račune.

Tek tada će se znati i iznos za koji je tvrtka “Lasta” u stečaju prodana.

Podsjećamo, aukcija u lipnju bila je četvrta za prodaju nekretnina, opreme i nematerijalne imovine. Na prvoj aukciji cijena “Laste” iznosila je 11,2 milijuna KM, na drugoj 9,2 milijuna, a na trećoj 8,4 milijuna KM.

Inače, novi vlasnik je preuzeo obvezu nastaviti obnovljenu proizvodnju.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • A sta tebe svrbi njegovo bogatstvo ,
   kupio propalu firmu i dignit ce je na noge,zaposlit ce ljude..kamo srece sto vise poduzetnika da se usude kao on zarizikat ..
   Svaka cast najlakse kad steknes paru kupovat apartmane po moru za ulagat u proizvodnju u ovakoj drzavi treba imat muda👍

   30
   2
 • A sta tebe svrbi njegovo bogatstvo ,
  kupio propalu firmu i dignit ce je na noge,zaposlit ce ljude..kamo srece sto vise poduzetnika da se usude kao on zarizikat ..
  Svaka cast najlakse kad steknes paru kupovat apartmane po moru za ulagat u proizvodnju u ovakoj drzavi treba imat muda👍

  11
  2
 • Da nema interesa,ne bi Ćorluka kupovao(mislim da nije prepovoljno).Nije on nikakva humanitarna organizacija.Naravno i svi koji stoje iza Ćorluke i imaju isti ili i veći interes.

 • Jeste naporni ljudi!!! Nezahvalni, pa Bog ce vas kaznit za to ! ! Prvo svi ste za otvaranke tvornica nek se radi..pa kad netko pokusa nedto otvorit opet ne valja sto cuda i žuganja!!! Kamo srece da sve propale tvornice rade jos uvijek i da ih se otvori sto vise!!! Nisam za zloupotrebljavanje radnika ali brate dragi tko ce radit ,radit ce i zahvaljivat na tome ..nek su place upriliku i svi doprinosi ..a ne odma od cega je kupio de ovo ono..Boze ovih ljudi ..hocemo li ikad razmisljat pozitivno

  5
  4
 • Nidje cam veze,opet mi niste objavili kom!Samo bih teuo znati zasto to radite?Koje je svrha toga?Citajuci ovo druge kom vidim da ima i bezobraznijih i uvrjedljivijih od mojih,a vi svako malo i ne objavite moj kom!Ili vi hocete da vas ja molim ili da vam svako malo ovako pisem?Nekad sam u tim trenucima i bezobrazsn ali me jednostavno iritirate!Evo vidim od ovga Luckya cak 2 ista ste objavili a moj jedan i to KVALITETAN niste!

  3
  1
 • ZA LUCKYA ŠTO TE SMET KADA SE PITA ZAR SE NE SMIJE PITATI ILI SI TI NJEGOV ODVJETNIK ZAŠTO SE BOJITE POKAZATI PORIJEKLO SVOG BOGATSVA

  • Za ovog sto me pita..
   Haha cuj da ti pokaze podrijetlo bogatstva:) 🙂 a razmisljanja braco mila..aj da je neki politicar pa da ima veze s javnim novcem svatio bi.. otidji sad cacu pitaj koliko ima para pa kad ti zvizne samarcinu nemoj se iznenadit 😉

   1
   1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.