Spreman plesno-glazbeni spektakl ERONET-ove Božićne bajke

Mostarske će mažoretkinje u sklopu blagdanskoga programa Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, pod potkroviteljstvom HT ERONET-a, prirediti i ove godine 19. i 20. prosinca 2017. godine Božićnu bajku s bogatim programom.

U srijedu 20. prosinca u 19 sati bit će upriličena Blagdanska plesna razglednica s Mostarskim mažoretkinjama i plesnim klubovima PŠK Zrinjski, Plesni studio Mo Stars, PS FLASH Mostar, Plesni klub Erigo-D, Plesni centar ProDance, Plesni studio B-dance.

U bogatom programu Mostarske mažoretkinje ujedno će prezentirati svoje plesne koreografije svih svojih uzrasta iz 2017. godine, a tu će biti i posebnih točaka iznenađenja rađenih samo za ovu prigodu. Gosti iznenađenja biti će i Hrvatska glazba Mostar, koji će zajedno s mažoretkinjama prirediti specijalnu točku. Zasigurno, biti će ovo jedan plesno-glazbeni spektakli za sve uzraste.

Prije samoga programa, već od 18 sati ispred Kosače prolaznike će prigodnim božićnim pjesmama zabavljati Ivo Jurić i Karlo Milićević. Svi posjetitelji moći će se zagrijati uz kuhano vino.

Dan ranije, u utorak 19. prosinca, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača očekuje vas bogat program za djecu. Već od 13 sati bit će održana čitaonica autorice Sonje Škobić na kojoj će predstaviti slikovnicu “Mačak Kiki”. Slijede “Kutak-čitaonice” za djecu s Bakom Mrazicom (prof. dr. Vida Sreta Žuljević) te “Željaonica”, gdje će najmlađi pisati pisma Djedu Božićnjaku te se fotkati za uspomenu s njim i njegovim pomoćnicama.

Od 15 sati bit će održana predstava za djecu djelatnika HT ERONET-a uz podjelu paketića “Superjunaci u tvornici igračaka”, u izvedbi Maloga teatra Mostar.

U cjelokupni program uključit će se Narodna knjižnica Mostar koja će prodavati božićne ukrase, od čega će sav prihod ići za udruga Vedri osmjeh.

Ulaz za sve programe je besplatan.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.