Mikrofin slavi 20 godina: “Šećer je sitan osim kad je kocka” u Mostaru

Mini turneja banjolučkoga pozorišta “Jazavac” po gradovima Bosne i Hercegovine, pod sponzorstvom mikrokreditnoga društva Mikrofin, završena je ove subote u Mostaru izvođenjem hit – predstave “Šećer je sitan osim kad je kocka”.

Predstava, izvedena po prvi put u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, bavi se pitanjima bračnih odnosa i problemima koje brak nosi. Kao i u ostalim sredinama, koje su imale priliku pogledati ovo izvanredno djelo Nikole Pejakovića, i u Mostaru su banjolučki glumci izazvali nepodijeljene emocije i oduševljenje publike.

Godinu koju polako ispraćamo obilježile su brojne donatorske akcije “Mikrofina”, bilo da se radi o izgradnji dječjih igrališta, opremanju škola i vrtića ili, pak, sponzoriranju kulturne scene, poput izvođenja ove predstave. Ujedno, ova predstava je bila i prilika da se našim vjernim klijentima zahvalimo i na dugogodišnoj uspješnoj saradnji, istaknula je Dženita Livnjak, šefica filijale Mikrofina u Mostaru.

S preko 600.000 plasiranih kredita i iznosom plasmana od preko 2 milijarde KM, Mikrofin je apsolutni lider na BiH tržištu mikrofinancija. Ova kompanija, osnovana prije 20 godina, sada u svom vlasništvu ima banku i osiguravajuće društvo, broji skoro 600 zaposlenih i može se pohvaliti mrežom od 90 poslovnica.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.