Škoro o odluci da ZDS nije prekršaj: Apsurd je da se to uopće dovodilo u pitanje

Miroslav Škoro komentirao je odluku Visokog upravnog suda po kojoj pozdrav “Za dom spremni” u pjesmi Bojna Čavoglave nije prekršaj.

Škoro je napisao da pozdravlja ovu presudu, a za “Bojnu Čavoglave” kaže da je simbol Domovinskog rata.

Dodaje da je apsurd da se to uopće dovodilo u pitanje.

Domovinskom pokretu Domovinski rat je svetinja. Zato pozdravljamo presudu po kojoj pozdrav Za dom spremni u pjesmi Bojna Čavoglave, simbolu Domovinskog rata, nije prekršaj. Apsurd je da se to uopće dovodilo u pitanje, posebno kada znamo da se slobodno maše jugoslavenskim, ali i komunističkim simbolima što je protivno rezoluciji Vijeća Europe 1481, a groblja krase spomenici četničkim vojvodama.

Nikada ne smijemo zaboraviti tko je zaslužan za našu slobodu, kao ni tko je odgovoran za našu patnju i kakve simbole je nosio, napisao je Škoro u objavi.

Visoki prekršajni sud: Thompson smije vikati “Za dom spremni” na početku Čavoglava

(www.jabuka.tv)


21 komentar

 • Što vam smeta Skoro pa izmišljate limena svakakva na njega a prvi mu suradnici sve bojovnici sa prvi veza grada Vukovara i suverenisti

 • Znači Škoro tek 2017.g izišao iz tog cluba? Taman čitam na int ima i snimak gdje priznaje da je bio u Lions clubu.

 • Ja nemam nista protiv ZDS, ali u kojim se prigodama to koristi i gdje. Znam gdje treba reci Hvaljen Isus, Dobro jutro itd. Kome cu govoriti ZA DOM SPREMNI.

  • vidili smo sto znaci za dom spremni, ostali kod kuce od korone, svima dosta toga, zelimo uzivat u prirodi, a ovi koji hoce nek ostanu eto doma.

 • Za pop ,pope popuj svom škori ,poznato je šta je radio Škoro a maloumnici nikada neće skužit ,pričaš za Vukovar a tu su ginuli Hrvati najviše porijeklom iz Herceg-Bosne i nema ih sada su drugi eeee ,Vukovar uz Tuzlu i Mostar bio utvrda Jugoslavije ,a Vukovar nismo oslobodili puškom šta vam više znači to smradovi ,pravi Hrvati u Vukovaru su izginuli ,Penava balavi kruti jazavče

 • Škoro ,judina sorto, zašto kriješ svoj stav- krvniku, , ubojici i komunističkom diktatoru Josipu Grozu Titi? ZAR SI ZABORAVIO ŠTO SI GOVORIO PRIJE SAMO ŠEST MJESECI? NAIVNIJEG NARODA I POLITIČKI NEPISMENIJEG NARODA OD DOBROG DJELA HRVATA-U EUROPI-NEMA! I TOČKA.
  Velikan hrvatske slobodomisleće i domoljubne intilegencije, pjesnik, esejist, mučenik i hrvatski politički zatvorenik u titovim komunističkim kazamatima, konclogorima i stratištima mnogih neslomivih Hrvata, nekoć davno u jednom svom intervju naglasi;nažalost, Hrvati imaju pamćenje pacifičkih kornjača,malo im treba da svoje krvnike i mučitelje preko noći zaborave i oproste im zlo koje su im činili i čine a onda se igrom sudbine, surova igra komunističkih ili nekih drugih antihrvatskih gujinjih legla, ponovno i iznova ponavlja kao da nikad ništa nismo naučili.
  Škoro je sve najljepše prije samo pola godine u predizbornoj kampanji govorio o masovnom ubojici J.B.Titu i nazivao ga velikanom drugog svjetskog rata i državnikom velikog kova , gotovo simbolu demokratskog zapadnog svijeta.O tempora o mores!
  O jednom krvniku i masovnom ubojici pjevati hvalospjeve?
  O jednom poglavniku A.Paveliću izrekao je sve najgore.izdajnik( sve je bio ali izdajnik nije nego domoljub protiv kojeg se mnogo toga urotilo i posložilo), ubojica,-koje li ironije:poglavnik A.Pavelić kao ubojica nije bio ni do članka komunističkim ubojicama i satrapima,Titu, Rankoviću, Đilasu, Simi Dubajiću , M.Pijadi, Roloviću, K.Nađu i ostalom ljudskom ološu.
  Škoro je Judina sorta sto posto!
  Naivne i lakovjerne Hrvate vuče za nos punom snagom kako bi Hrvatsku uveo u kaos i svađe.To je glavni smisao njegovog političkog pojavka.
  Srušio je gospođu K.G.Kitarović i doveo na Pantovčak osvjedočenog nesposobnjakovića Z.Milanovića.
  Škoro ima samo još jedan cilj; po uzoru na političku sektu provincijskih telaca iz Metkovića u hrvatsku političku svakodnevnicu uvesti svađe, kaos, razdor, podjele i nemogućnost normalnog funkcioniranja hrvatske političke i napose ekonomske stvarnosti!
  To je pravi cilj Škorinih nalogdavaca iz Srbije!
  NEMA U ŠKORI NI TRAGA LJUDSKOSTI NITI IKAKVIH MORALNIH ZASADA I VRLINA!
  JEDNO PRIČA, DRUGO RADI , TREĆE MISLI.
  Kako ga nije sramota govoriti o pozdravu ZDS-ON S TIM POZDRAVOM IMA VEZE KOLIKO I SRBIJA S NAŠIM PLAVIM I PRELIJEPIM HRVATSKIM MOREM!
  ŠKORO PRODAJE MUDA POD BUBREGE NAIVNIM HRVATIMA!
  SLOBODNO GA BIRAJTE-TEK TADA ĆE TE UPOZNATI PRAVO LICE M.ŠKORE ,UDBINOG SURADNIKA KODNOG IMENA LUNJA!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.