Širokobriježani najbolji u lovnom streljaštvu – disciplina trap – Jabuka.tv

Širokobriježani najbolji u lovnom streljaštvu – disciplina trap

Lovačko društvo ”Galeb” Čapljina bilo bilo je u subotu domaćin završnog kola Lige Hercegovine u lovnom streljaštvu – disciplina trap.

Završno kolo odigrano je u Čapljini povodom proslave Dana općine i blagdana svetog Franje Asiškog, zaštitnika župe.

Ovu ligu pokrenuo je i vodio Lovački savez Herceg-Bosne, a sudjelovalo je šest ekipa: Čapljina, Neum, Široki Brijeg, Čitluk, Mostar, Busovača i Orašje.

Najbolje rezultate u završnom kolu ostvarili su Tomislav Mandić iz Širokog Brijega, Blaženko Dujmović iz Mostara i Zoran Mandić Širokog Brijega. Pehare najboljima uručio je Niko Rebac, član LD ”Galeb” Čapljina.

U ekipnom dijelu natjecanja danas su najbolji bili članovi LD ”Jarebica” Mostar, drugoplasirana ekipa je ”Jadran” Neum, dok je treće mjesto zauzela ekipa ”Mosor” iz Širokog Brijega. Pehare je uručio Pero Zekušić, predsjednik LD ”Galeb” Čapljina.

Na kraju vrijedi spomenuti kako je osvajač lige u pojedinačnoj kategoriji lovnog streljaštva – disciplina trap Zoran Mandić iz Širokog Brijega, drugoplasirani je Tomislav Mandić također iz Širokog Brijega, dok je treće mjesto također pripalo Širokobriježaninu Vladimiru Mandiću. Njima je pehare uručio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Pobjednik lige u ekipnoj kategoriji je ekipa ”Mosor” iz Širokog Brijega, drugo mjesto pripalo je ekipi ”Jarebica” Mostar, a treće ekipi ”Jadran” iz Neuma. Pehare su uručili Niko Čavara, Mario Dugandžić, Ivica Bačić i Vlado Bošnjak.

(www.jabuka.tv | Foto: Slavko Jakiša)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.