Širokobriješki vatrogasci brzom intervencijom spriječili izbijanje većeg požara – Jabuka.tv

Širokobriješki vatrogasci brzom intervencijom spriječili izbijanje većeg požara

Tri vatrogasca brzom intervencijom spriječila su širenje požara na polju ispod Ulice pobijenih franjevaca u Širokom Brijegu.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, manji požar nastao je nešto iza 20 sati širenjem vatre nakon paljenja smeća.

Tri pripadnika Vatrogasnog društva Široki Brijeg jednim su vozilom brzo stigla na teren i u roku od 15 minuta ugasili vatru.

U trenutku zaključenja članka vatrogasci su još uvijek bili na terenu i sanirali opožareno područje.

Ovim putem apeliramo na sve čitatelje da se ponašaju odgovorno i da ne pale vatru na otvorenom.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

 • Ovo je najlegalnije ilegalno smetlušte, ali nije jedino u našoj općini. Ima ih na stotine, ima ih pravo formirti tko hoće I koliko hoće. Nikada nitko nije kažnjen niprijavjen. Mi smo demokratska sredina.

 • Ja da sam ministar ove šugave županije prvo bih uveo kazne za ove smetljare. Nebi vi meni opuška iz auta izbacili. Kazna odmah 100km. A za vreću smeća nedaj bože, platili bi vi meni 500 KM i + prisilni društveno korisni rad 2 dana

 • Cesto vidimo, osjetimo i cujemo da je neko zapalio smece, ali vidim da ima puno naroda kojima nije poznato da:
  paljenjem plastike, stiropora i automobilskih guma u atmosferu se oslobađa dim koji sadrži brojne štetne materije, ispuštaju se otrovni gasovi dioksini i furani koji negativno utiču na zdravlje ljudi i okolinu, a nerijetko su i pojačanog kancerogenog dejstva.
  Puno godina bio sam vatrogasac ( u Njemackoj) i tu sam ucio da jedan vatrogasac ne smije uci u zatvorenu prostoriju, kad gori, bez maske i sa bocom kisika jer gorenjem plasike udisemo solnu kiselinu koja u plucima stvori edeme unisti stanice tako da pluca vise nemaju sposobnost uzimati kisik, a to se neda osjetiti.
  Molim ozbiljno primite ovu informaciju.

  • E moj vatrogasac sve je tako, ali ovamo pecara i lise skoro svaku vecer udisu te kancerogene.Placamo smece redovito i opet nas redovito truju i briga nekog sta ce s nama biti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.