Glumac Mark Wahlberg oduševio komentarima za svoju ženu – Jabuka.tv

Glumac Mark Wahlberg oduševio komentarima za svoju ženu

Mark Wahlberg

Glumac je od 2009. u braku s američkim modelom Rheom Durham (40) te imaju kćeri Ellu (14) i Grace (8) i sinove Michaela (12) i Brendana (9).

Dugujem puno toga svojoj supruzi. Ona mi je pomogla da postanem muškarac kakav sam danas i stvorila je predivan život za mene i našu djecu, ispričao je Mark Wahlberg (47) u intervjuu za britanski The Sun.

Mark Wahlberg

Uvijek sam znao da me moja supruga voli zbog onoga što jesam i kako je ona netko komu mogu vjerovati. Dok ju nisam upoznao, nisam bio spreman imati obitelj, istaknuo je Wahlberg. Glumac je upoznao Rheu 2001. na promociji svog filma u New Yorku te ju pitao hoće li s njime izaći, a prvi spoj im je bio sljedećeg jutra u katedrali.

Mark ističe kako ga je prije nego što je sreo manekenku progonilo njegovo problematično djetinjstvo i nije želio imati djecu jer je bio uvjeren da im neće pružiti potrebnu stabilnost. Naime, glumac je postao ovisnik o kokainu s 13 godina, a tri godine kasnije je završio u zatvoru. No Rhea je, kako tvrdi Wahlberg, uklonila njegove strahove.

Trebaš pravu ženu u svom životu i onaj osjećaj da ćete biti zajedno dugo vremena. To je posebno važno ako ćete imati djecu, rekao je glumac. Dodao je kako je Rhea imala posao, no njezina misija u životu je bila da bude majka i supruga.

Mark Wahlberg

Dijelimo iste vrijednosti. Očito, fizička privlačnost je postojala, no to nije nešto što održava par zajedno, objasnio je Wahlberg čija je supruga bila model za donje rublje i nosila Victoria Secret revije. Mark, koji je bio naplaćeniji glumac u Hollywoodu prošle godine s 53 milijuna dolara (oko 345 milijuna kuna), kaže da mu je teži posao izvan seta, prenosi 24sata.hr.

Tvrdi da pokušava svoju djecu spriječiti da ponavljaju njegove greške, pa je tako s 42 godine odlučio završiti srednju školu iz koje se kao tinejdžer ispisao.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.