Evo kako od klima uređaja može zamirisati cijeli dom | Jabuka.tv

Evo kako od klima uređaja može zamirisati cijeli dom

Klima

Vrući dani nezamislivi su bez klima uređaja. Rashlađuju privatni i radni prostor, omogućavajući tako da dnevne aktivnosti prođu lakše, a san traje duže i bez prekida. Ali osim što one rashlađuju zrak, mogu ga i zamirisati te pročistiti.

Kako bi prostor u kojem se boravi tijekom ljetnih mjeseci bio ispunjen mirisom i bez mirisnih svijeća ili pak aparatića koji se uključuju u struju, može se iskoristiti klima-uređaj. Postupak je vrlo jednostavan jer samo treba komadić papirnatog ručnika i eterično ulje.

Kako uz klima uređaj ispuniti dom omiljenim mirisom iz prirode? Ispod krilca kroz koja struji hladni zrak na uređaju, uz pomoć samoljepljive trake se zalijepi komadić papirnatog ručnika koji se nakapa s omiljenim eteričnim uljem. Strujanjem zraka, mirisne note će se širiti prostorijom, piše Večernji.ba.

Može se izabrati miris po želji, ako netko ima želju pridonijeti opuštenoj atmosferi, preporučljivo je izabrati eterično ulje lavande. Zrak će pročistiti eukaliptus i paprena metvica dok će sva citrusna ulja te ruža pridonijeti dizanju raspoloženja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: