Severina se oglasila prvi put nakon početka afere s Kojićima

Severina se danas prvi put oglasila na Instagramu nakon afere s Kojićima.

Bračni par ovog je vikenda prestao pratiti jedno drugog na Instagramu, a Igor je na Instagramu objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji on sa Severinom a iz grma viri Milan Popović te je napisao: Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora,

Uz montažu je nadodao i pjesmu “Namćor” Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi  “Al’ tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina”.

Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag “Dosta ako Boga znate”.  Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara.

U prvom je pjevačica rekla: “Pokrovitelji su Olja i Dragan.” Zatim je još dodala: “Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan.”

Nakon toga bračni par se prestao pratiti na Instagramu, no danas su se ponovno zapratili na ovoj društvenoj mreži. Pjevačica je ponovno zanimanje javnosti za nju odlučila iskoristiti za sponzoriranu fotografiju, pa je objavila fotografiju na kojoj reklamira proizvod jedne hrvatske tvrtke, piše Večernji list.

Za još bolje razumijevanje i bistriji pogled na svijet, napisala je Severina pokraj fotografije uputivši i na ovaj način znakovitu poruku pratiteljima.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.