Sad, ovog utorka: Večeras u Mostaru predstavljanje eroGAG rječnika “dvice”

Drugi dio Male zbirke hercegovačkoga žargona, odnosno eroGAG rječnik “dvica” bit će predstavljen u utorak 4. prosinca od 20:00 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru.

Publiku očekuje sve osim klasične promocije, naveli su organizatori u priopćenju. Zbirku će predstaviti Boris Čerkuč – prvi glas Mostara i radijski voditelj, Ante Cash – zanimljivo ime na regionalnoj glazbenoj i radijskoj sceni, Helena Bilić – voditelj hercegovačkog brenda Lola.Tees te Slobodan Tomić – jedini Hercegovac koji putuje svijetom, a da nije u Irsku ili Njemačku.

>> Pročitajte i: Zanimljivi gosti na predstavljanju eroGAG rječnika “dvice”

Sve će se to odvijati pod voditeljskom palicom Magdalene Pehar.

Gosti će iznijeti svoja razmišljanja o rječniku čije su korice u ovom izdanju posvećene gradovima Njemačke i Irske te će svakako pokušati odgonetnuti dilemu najboljega života između Njemačke, Irske i Hercegovine.

Osim toga, čut ćemo kako ljudi iz svih krajeva svijeta “barataju” hercegovačkim izrazima, a za zabavni program pobrinut će se jedna glazbena točka iznenađenja, naveli su organizatori.

Promocija će i ovog puta imati humanitarni karakter te će svi oni koji na mjestu događaja prije početka promocije kupe rječnik sudjelovati u humanitarnoj tomboli u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade hercegovačkih brendova te, između ostalog, i potpisani reket svjetskog prvaka – Marina Čilića.

Pre’stavljanje je na rasporedu, sad, ovog utorka, 4. prosinca od 20:00 sati u velikoj dvorani H.D. “Herceg Stjepan Kosača”. Ulaz je, naravno, besplatan. Svi ste dobrodošli!, zaključili su organizatori.

“Dvica”: 200 i kusur fraza u novom “eroGag rječniku”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.