Četiri nova vatrogasna vozila u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Četiri interventna vatrogasna vozila bit će darovana Gradu Širokom Brijegu te općinama Ljubuški, Posušje i Grude.

Ovu odluku, između ostalih, donijela je Vlada Županije Zapadnohercegovačke na 116. sjednici, koja je u ponedjeljak održana u Širokom Brijegu.

Kako je navedeno u izvješću Uprave civilne zaštite ŽZH, vatrogasna vozila za tehničke intervencije i požare na otvorenom prostoru sljedeći će tjedan biti svečano uručena.

Podsjetimo, Vlada ŽZH na ovoj je sjednici donijela i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju dužnosti ravnatelja Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG, kojom se dužnosti ravnatelja razrješuje Ivan Jelčić iz Ljubuškog i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG, kojom se za vršitelja dužnosti ravnatelja imenuje Radoslav Luburić iz Ljubuškog.

Također, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Povjerenstva za sprječavanje korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kojim su u navedeno Povjerenstvo imenovani: Mihovil Bilać, Marko Galić i Ivana Hrkać.

Vlada ŽZH: Novi Ljubušak na čelu Heraga, imenovano Povjerenstvo za sprječavanje korupcije

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.