“Dvica”: 200 i kusur fraza u novom “eroGag rječniku”

Promocija drugog dijela “eroGAG rječnika” bit će održana 4. prosinca 2018. godine u Mostaru.

Drugo izdanje “Male zbirke hercegovačkoga žargona” u velikoj dvorani Hrvatskog Doma “Herceg Stjepan Kosača” bit će objavljena dvije godine nakon uspješnoga mostarskog i zagrebačkog predstavljanja prvog dijela ovog rječnika. Promocija će biti održana u utorak 4. prosinca u 20:00 sati.

Nakon što su prije dvije godine predstavili prvi dio “eroGAG rječnika”, odnosno Male zbirke hercegovačkoga žargona, došlo je vrijeme i za drugi, posljednji dio koji obuhvaća 200 i kusur fraza, odnosno gotovo 200 novih fraza te najbolje fraze iz prvog dijela.

Promociju organizira eroGAG ekipa, koja svojim satiričnim i humorističnim načinom djelovanja okuplja mnoge zaljubljenike hercegovačkoga narodnog izričaja, kao i one koji će to tek postati.

Da bi javnosti predstavili krunu četverogodišnjeg rada koji je bio satkan pozitivom, humorom i zajedništvom, eroGAG ekipa želi sve pozvati na predstavljanje Male zbirke hercegovačkoga žargona “dvica”, kojom su, kako naglašavaju, probali zaokružiti pisani trag naše svakodnevice kroz malo drukčiju prizmu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli erogag (@erogag)

Rječnik će i ove godine predstaviti zanimljivi sugovornici, o kojima će se nešto više znati naknadno, a ova večer će biti prožeta zanimljivim nagradama za posjetitelje te, kao uvijek, humanitarnim karakterom.

Iako je sve nastalo na krševitom hercegovu tlu, rječnik ne isključuje i ostale regionalne dijelove sličnog izričaja te se očekuje šarolikost u dvorani, kao i na stranici proteklih godina.

Kese su dobrodošle, a izuvati se ne treba, naveli su organizatori.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Laku noć.

Objavu dijeli erogag (@erogag)

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.