“Rock simfonija” u Coloseum Clubu

U subotu, 19. 1. s početkom u 22.00 sata, Coloseum Club će sarajevsku publiku obradovati nastupom jednog od nesvakidašnjih sastava u našoj regiji – »Rock simfonija«, glazbeni projekat koji spaja moderno i klasično.

Kompletan projekt usmjeren je ka koncertnom nastupu i izvođenju popularnih rock hitova u klasičnoj kompoziciji. Obradama svjetskih rock’n’roll hitova privukli su pažnju publike i od tada održavaju veliki broj koncerata u BiH i šire.

Glazbenici koji sudjeluju u projektu su članovi rock sastava Tupas mene, studenti Muzičke akademije umjetnosti RS, profesori Srednje muzičke škole „Vlado Milošević“ te vokalni izvođači iz nekoliko muzičkih grupa. Do sada su surađivali sa brojnim regionalnim imenima kao što su: Dejan Cukić, Muris Varajić, Nele Karajlić, Marchelo, Kerber, vokalni atelje Mama Vox i drugi.

Po prvi put u Sarajevu više od 40 muzičara na sceni će svojom energijom zabaviti slušaoce i pružiti im pravi užitak uvlačeći ih u svoj umjetnički delirijum.

Rezervirajte svoje karte na vrijeme i budite dio ovog pravog muzičkog spektakla i do sada neviđenog koncepta u Coloseum Clubu.

ULAZ – 10 KM (2 KM tiket za igru u Casinu)

REZERVACIJA – 20 KM

Za više informacija kontaktirajte nas na broj 033/250-860.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.